ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έδειχνε να έχει και περιττά κιλά ο διαιτητής - Τα έκανε θάλασσα ο Μενέλαος στην Κροατία»

Οι βαθμολογίες που έδωσε στους διαιτητές ο Ανδρέας Γεωργίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Αντρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο:

«Είχαμε καλές και κακές διαιτησίες. Χρειάζονται βελτίωση».

Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ:

«Είχαμε Ιταλό διαιτητή που δεν είναι διεθνής. Καλή απόδοση, δεν υπήρχαν δύσκολες φάσεις, λανθασμένα δεν έδωσε κάρτα στο 3 του ΑΠΟΕΛ στο 8’. Βαθμολογία: 8,3 και στο VAR: 7».

Καρμιώτισσα-ΑΕΚ:

 «Ήταν κανονικός αγώνας, πολύ καλή διαιτησία, δεν είχε δύσκολο αγώνα, δεν υπήρξε τίποτα το αντιαθλητικό. Βαθμό για διαιτητή 8,4 και στο VAR 7 δεν χρειάστηκε να επέμβει».

Ομόνοια-Πάφος: 

«Ο διαιτητής δεν ήταν διεθνής ερχόταν από αδράνεια 2 μηνών. Έδειχνε να έχει και περιττά κιλά. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, υπήρχε γρήγορο παιχνίδι, δυνατά φάουλ. Μας τον έστειλαν για προετοιμασία. Δεν είχε καλή απόδοση, κακές τοποθετήσεις. Ήταν βαρετός, στατικός, ήταν πολύ μακριά από τις φάσεις, δεν είχε τον σωστό έλεγχο, δεν είχε την ανάλογη συγκέντρωση, έδειχνε νωχελικότητα όλη την διάρκεια του αγώνα. Έδωσε μια κάρτα στον Μπέζους ενώ δεν έδωσε στο  45+2 κάρτα σε ποδοσφαιριστή της Πάφου. Έπρεπε να δει την κάρτα και λανθασμένα στο 51ο λεπτό έπρεπε να δώσει κάρτα στον Λανγκ για φάουλ, ούτε ο τέταρτος τον βοήθησε. Ήταν 50 μέτρα μακριά, σωστά έδωσε την κόκκινη κάρτα στον Κουλιμπαλί. Η μόνη σωστή απόφαση. Υπήρχε ενημέρωση. Βαθμός 8, μια ικανοποιητική διαιτησία με σημαντικά σημεία βελτίωσης. Δεν έχασε κάτι σημαντικό. Είναι πολύ άσχημος βαθμός. VAR: 7».

Ανόρθωση-Δόξα:

«Κανονικός αγώνας, ικανοποιητική απόδοση, σημαντικό λάθος στο 89ο. Δεν υπήρχε πέναλτι. Ο Τσικο πήδηξε από πάνω. Έπρεπε να δώσει κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Δόξας για αντιαθλητική συμπεριφορά παρεμπόδιση στο 51. Ο διαιτητής δεν είχε σωστές τοποθετήσεις όπως αυτή του πέναλτι. Είναι πολύ μακριά από την φάση. Βαθμός 7,8 και του VAR 6 γιατί δεν επέμβηκε στην φάση του πέναλτι».

Απόλλωνα-ΑΕΖ:

«Ο αγώνας φαίνονταν κανονικός. 8,5 η βαθμολογία, η μπάλα παιζόταν μέσα στην επανορθωτική. Δυνατή προσωπικότητα ο διαιτητής, αποφασιστικότητα και καλή διαιτησία. Σωστά έδειξε την κόκκινη κάρτα. Είχε τον έλεγχο πλην του 58ο λεπτού δεν έδωσε κάρτα σε παίκτη της ΑΕΖ. Βαθμός 8,4 και του VAR 7 γιατί δεν επενέβησε.

Οθέλλος-ΑΕΛ:

«Έχουμε διαβάσει την προκήρυξη. Έχουν μεγάλες ευθήνες. Πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο, έπρεπε να ρωτήσουν αν είναι ο γιατρός. Μέχρι να τον φέρουν μπροστά του για να τον δουν. Εφόσον ο γιατρός δεν ήρθε γιατί μπήκαν οι ομάδες».  

Εθνικός-Άρης;:

«Κακή απόδοση, κανονικός αγώνας, χωρίς δυνατά φάουλ. Δεν γίνεται να έχεις το σήμα της FIFA και να κάνεις τέτοια λάθη. Καθόλου κατά την διάρκεια δεν ηταν αποφασιστικός, δεν διάβαζε το παιχνίδι. Είχε πολύ χαμηλή προσωπικότητα, έδειχνε χαμένος. Στο Σζόκε έχασε την κίτρινη κάρτα. Στο 26ο λεπτό και 83ο λεπτό υπήρχαν πέναλτι. Ήταν άτολμος. Βαθμολογία: 7,4 και το VAR:9».

Για τον διεθνή διαιτητή Αντωνίου: «Τα έκανε θάλασσα, αυτό έγραφαν στα Κροατικά μέσα».

ΕΝΠ-Ολυμπιακός: «Το πρώτο πέναλτι ήταν καθαρό. Πάμε στο δεύτερο. Το χέρι ήταν κολλημένο. Πως γίνεται να έδωσε πέναλτι, ελίτ διαιτητής. Όταν δεν αναγνωρίζουνε τέτοιου είδους φάσεις, τότε πρέπει να ξαναδιαβάσει τους κανόνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση