ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δυο σημαντικά λάθη στο Απόλλων-Ανόρθωση - Δεν σηκώνει συζήτηση το πέναλτι του Άρη»

Η ανάλυση των φάσεων από τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν την Κυριακή ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και συνεργάτης του σταθμού, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Για το Ομόνοια – Εθνικός: «Στο 17’ υπάρχει πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας πάνω στον Κακουλλή. Εδώ ο Σέρβος του VAR έκανε ενάμισι λεπτό για να αποφασίσει. Ήταν σωστές και οι δυο κίτρινες κάρτες στον παίκτη του Εθνικού που έφεραν την αποβολή. Στο 50’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Εθνικού».

Για το Απόλλων-Ανόρθωση: «Στο 16’ ο παίκτης της Ανόρθωσης κρατάει τον αντίπαλο παίκτης του Απόλλωνα εκτός επανορθωτικής. Είναι φάουλ και κίτρινη κάρτα. Τα τρία τέρματα της Ανόρθωσης σωστά ακυρώθηκαν, ήταν οφσάιντ.

Στο 63’ δεν υπάρχει κανένα πέναλτι για την Ανόρθωση. Έγινε έλεγχος και από το VAR. Στο 75’ ο διαιτητής κάνει ένα σημαντικό λάθος όπου δείχνει απευθείας κόκκινη στον παίκτη της Ανόρθωσης για φάουλ στον Βαλμπουενά. Ο παίκτης της Ανόρθωσης παίζει ριψοκίνδυνα όμως τον βρίσκει από κάτω στο πέλμα. Πιστώνεται το VAR που βοήθησε τον διαιτητή να αλλάξει την απόφασή του.

Στο 86’ σωστά μέτρησε το γκολ της Ανόρθωσης, μας το έδειξαν και οι γραμμές. Στο 91’ ακυρώνεται πολύ σωστά τέρμα του Απόλλωνα γιατί ο αριθμός 11 είχε κάνει καθαρό φάουλ. Ήταν μια γεμάτη κίτρινη κάρτα που την έχασε ο διαιτητής. Ήταν κιτρινάρα.

Στο 97’ υπήρξε καθαρό πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης που δεν σφυρίχτηκε. Εδώ φταίει και το VAR, ήταν μια ξεκάθαρη φάση για να επέμβει. Ποιο πέναλτι πρέπει να σφυριχθεί εάν δεν σφυρίχθηκε αυτό».

Για τον απόηχο που έφερε το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη ήταν καθαρό πέναλτι. Δεν είχα ανάγκη να το ξαναδώ. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ βάζει το πόδι του ανάμεσα στα σκέλια του Μπαμπίκα και τον ανατρέπει, δεν σηκώνει συζήτηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση