ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Διαιτητής και VAR έκαναν λάθος στο δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ»

Η ανάλυση των φάσεων από τον Ανδρέα Γεωργίου

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων που διεξάχθηκαν την Κυριακή ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Πάφος-ΑΠΟΕΛ: «Στο 29’ δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ της Πάφου, ο Τσεπάκ βρίσκει ελαφριά τον Ντράγκομιρ, αυτά τα πέναλτι δε δίνονται. Στο 46’ δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ πάνω στον Μαρκίνιος. Ισχύει ότι είπα και στην προηγούμενη φάση. Στο 54’ ο αριθμός 36 του ΑΠΟΕΛ δέχεται κίτρινη γιατί έβαλε τρικλοποδιά σε αντίπαλο. Ήταν μια γεμάτη κίτρινη και όχι τίποτα περισσότερο. Στο 55’ ο Δημητρίου απρόσεκτα πατά τον Τσεπάκ, ο διαιτητής κάνει ένα σημαντικό λάθος που δεν δίνει το πέναλτι. Ορθώς του εισηγείται το VAR να κάνει on field review. Στο 67’ υπάρχει σπρώξιμο από τον Τσεπάκ πάνω στον Βαλακάρι ακριβώς εκτός περιοχής. Ο διαιτητής λανθασμένα δεν το σφύριξε και στην εξέλιξη της φάσης ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε γκολ. Ο διαιτητής λανθασμένα δεν το σφύριξε και το VAR λανθασμένα δεν εισηγήθηκε του διαιτητή να δει αυτή τη φάση. Έκανε λάθος και ο διαιτητής και το VAR. Στο 93’ ο Κβίντα αλληλοτραβιέται με ένα παίκτη του ΑΠΟΕΛ, δεν υπάρχει κάτι εδώ».

Άρης-ΑΕΚ: «Στο 3’ σωστά ο διαιτητής έδειξε γεμάτη κίτρινη στον αριθμό 99 του Άρη. Στο 10 πετυχαίνει τέρμα η ΑΕΚ και ο 1ος διαιτητής σηκώνει τη σημαία και δείχνει οφσάιντ. Οι γραμμές μας δείχνουν ότι είναι πιο μπροστά  ο παίκτης της ΑΕΚ. Στ 45’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ τηςε ΑΕΚ. Στο 46’ σημειώνει τέρμα ο Άρης. Εδώ πολύ λανθασμένα δεν σήκωσε σημαία ο επόπτης, ήταν ένα οφθαλμοφανέστατο οφσάιντ. Στο 55’ λανθασμένα ο διαιτητής δεν έδειξε κίτρινης τον Μοντνόρ για πάτημα σε αντίπαλο. Στο 78’ λανθασμένα δεν έδειξε κιτρινη στον Γκαρσία. Στο 88’ ο Κακόριν βγαίνει μόνος του χωρίς να υπάρχει οφσάιντ. Ντρίπλαρε τον Πίριτς ο οποίος τον βρήκε ελαφρώς όμως σε καμία περίπτωση δεν τον εμπόδισε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του, δεν υπήρχε πέναλτι. Στο 92’ σημειώνει γκολ ο Άρης από καθαρή θέση οφσάιντ και σωστά ακυρώνεται το γκολ».

Ανόρθωση-Ομόνοια: «Στο 60’ πετυχαίνει γκολ ο Αλιούμ, ο οποίος δεν έπρεπε να κάνει την τελευταία κίνηση  που έκανε στον πανηγυρισμό του. Σωστά δέχτηκε την κίτρινη κάρτα. Στο 79’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης. Στο 87’ σημειώνει τέρμα ο Σεμέδο και δέχεται κίτρινη γιατί πανηγύρισε μπροστά από τους οπαδούς της Ανόρθωσης, βγάζοντας τη φαν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση