ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαιτητές-σωματεία: Τα έβγαλαν από μέσα τους

Είπε ο καθένας τη γνώμη του στη συνάντηση

Ουσιαστικό αποτέλεσμα από μια συνάντηση διαιτητών με παράγοντες και την ομοσπονδία δε θα ήταν και εύκολο να βρεθεί, αφού οι απόψεις που υπάρχουν επί του θέματος είναι έντονες ένθεν και ένθεν.

Πάντως, την Τρίτη(28/7) οι παράγοντες των ομάδων πήγαν στα γραφεία του συνδέσμου, άκουσαν την ηγεσία του και εξέφρασαν τις απόψεις τους.

Ο πρόεδρος του ΣΔΚ Γιώργος Πάπουτσος ζήτησε στήριξη από τα σωματεία και να μην τους πυροβολούν με ευκολία, με αφορμή και τα όσα πρόσφατα έγιναν με αλλαγές ορισμών σε φιλικούς αγώνες. Παραδέχθηκε όμως από πλευράς του πως η απόδοση που είχε η διαιτησία πέρσι δεν ήταν καλή και για αυτό ήρθαν ξένοι.

Σε ό,τι αφορά στις τοποθετήσεις των παραγόντων, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ εκφράστηκαν ανοιχτά υπέρ των Κύπριων ρεφ με τον Άντρο Καραπατάκη να χαρακτηρίζει «ρεζιλίκια» το να υποχρεωνόμαστε να φέρνουμε ξένους. Ο Πρόδρομος Πετρίδης έθεσε θέμα για κάποιους ορισμούς που θα ήταν καλύτερα να αποφεύγονται, ενώ και ο Παναγιώτης Σαλαφώρης που εκπροσώπησε την Ανόρθωση ανέφερε πως κάποιοι διαιτητές ορίζονται συνέχεια σε σχέση με άλλους.

Από τον Απόλλωνα, ο Νίκος Κίρζης έδωσε τελικά το παρών του και επανέλαβε τις γνωστές θέσεις της εταιρείας για βελτίωση των διαιτητών, αλλά και αναρωτήθηκε απευθυνόμενους προς τους ρεφ αν κάποια λάθη είναι εσκεμμένα. «Η προκατάληψη από κάπου προκύπτει», είπε χαρακτηριστικά.

Δόθηκαν υποσχέσεις από μέρους των διαιτητών πως θα είναι καλύτερη η απόδοσή τους φέτος και ζήτησαν να ξεκινήσει με ηρεμία η σεζόν. Όπως όμως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, η αλήθεια θα φανεί στο γήπεδο για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση