ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«H φάση του Τομανέ δεν είναι ίδια με αυτήν του Βαλακάρι»

Οι βαθμολογίες που έδωσε σε διαιτητές και VAR ο Ανδρέας Γεωργίου

Βαθμολογίες στους διαιτητές των αγώνων της προηγούμενης αγωνιστικής έδωσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Πάφος-ΑΠΟΕΛ: «Ο διαιτητής είχε να διαιτητεύσει ένα δύσκολο αγώνα. Έχασε μια σημαντική φάση και μια έμμεση και ουσιώδη. Λανθασμένα δεν σφύριξε το καθαρό πέναλτι του ΑΠΟΕΛ στο 55ο λεπτό. Το έμμεσο λάθος που έκανε ήταν που δεν σφύριξε το καθαρό φάουλ που έκανε ο Τσεπάκ πάνω στον Βαλακάρι και την εξέλιξη της φάση μπήκε το γκολ του ΑΠΟΕΛ. O VARίστας έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή να κάνει on field review. Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 7.8 και του VAR 7».

Για τη φάση του Τομανέ κόντρα στην Ομόνοια όπου είχε πει ότι δεν υπήρχε πέναλτι: «Δεν είναι η ίδια φάση του Τομανέ με αυτή του Βαλακάρι. Στη φάση με τον Τομανέ δεν υπήρξε σπρώξιμο. Πήγε με στήθος ο Παναγιώτου πάνω του, δεν υπήρξε σπρώξιμο. Εδώ υπήρξε σπρώξιμο του Τσεπάκ».

Άρης-ΑΕΚ: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.3 και του VAR 7».

Ανόρθωση-Ομόνοια: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.5 και του VAR 7».

Αν δίνεται πλεονέκτημα σε παράβαση πέναλτι: «Όταν υπάρχει καθαρή παράβαση πέναλτι ο διαιτητής δεν αφήνει πλεονέκτημα όμως υπάρχει οδηγία να κάνει χρονική διαχείριση 2-3 δευτερολέπτων εάν υπάρχει καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος, χωρίς να δείξει με το χέρι του το σήμα πλεονεκτήματος».

ΑΕΛ-Οθέλλος: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 7».

Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.1 και του VAR 7».

Εθνικός-ΑΕΖ: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 7.4 και του VAR 9».

Καρμιώτισσα-Δόξα: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 7.9 και του VAR 8».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση