ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Καθαρό πέναλτι στον Οθέλλο και κόκκινη στον Εθνικό - Έπρεπε να μετρήσει 100% το γκολ της ΑΕΖ»

Η ανάλυση του Ανδρέα Γεωργίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Εθνικός – Οθέλλος: «Στο 15’ ο διαιτητής λανθασμένα δεν έδειξε γεμάτη κίτρινη στον αριθμό 3 του Εθνικού. Στο 16’ σωστά δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Εθνικού. Στο 17’ υπήρξε καθαρό πέναλτι υπέρ του Οθέλλου. Ο Αρτυματάς βρίσκει τον αντίπαλο με τον αγκώνα του. Ήταν καθαρό πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αρτυματά. Πολύ λανθασμένα δεν επενέβη το VAR. Στο 42’ πετυχαίνει τέρμα ο Εθνικός, γίνεται έλεγχος από το VAR και δεν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση, σωστά μέτρησε το τέρμα. Στο 45+5 ο Οθέλλος σημειώνει γκολ και το VAR ελέγχει αν πέρασε ολόκληρη μπάλα. Πράγματι η μπάλα πέρασε ολόκληρη και σωστά μέτρησε το τέρμα. Στο 68’ γίνεται έλεγχος για πιθανό χέρι υπέρ του Εθνικού. Πράγματι η μπάλα βρίσκει στο χέρι του παίκτη του Οθέλλου και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7.8 και ο κ. Θεουλή θα πάρει 7».

Καρμιώτισσα – ΑΕΖ: «Στο 23’ δέχεται σωστά κίτρινη ο Χατζηβασίλης. Στο 57’ ο διαιτητής λανθασμένα δεν έδειξε κάρτα σε παίκτη της ΑΕΖ. Στο 66’ ο Ουεσλάτι δέχεται σωστά δεύτερη κίτρινη για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Στο 83’ σημειώνει γκολ ο Σαμπό της ΑΕΖ και γίνεται έλεγχος για πιθανό οφσάιντ και τελικά ακυρώνεται το γκολ. Το έχω δει πάρα πολύ προσεκτικά. Γίνεται σέντρα από τον Κλερ, πετά στον αέρα ο Ντιγκινί μαζί με τον Τσουκαλά. Το σημείο κλειδί είναι εάν υπάρχει εξοστρακισμός της μπάλας. Ο παίκτης της ΑΕΖ κερδίζει την κεφαλιά όμως ο Τσουκαλάς κάνει κίνηση και χτυπά τη μπάλα και πηγαίνει από αυτόν η μπάλα στον παίκτη που ήταν οφσάιντ. Δεν ήταν εξοστρακισμός. Έπρεπε να μετρήσει 100% το γκολ της ΑΕΖ. Δεν υπήρχε κανένα οφσάντ, έκανε μεγάλο λάθος ο VARίστας. Η βαθμολογία του διαιτητή πάει στο 7.9 και του VARίστα στο 5». .

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση