ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
23 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Βασίλης Δημητρίου... κάθε μέρα

Κυπριακό, αλλά αληθινό

Ασταμάτητος είναι ο Βασίλης Δημητρίου, καθώς ορίστηκε από τον Μίλοραντ Μάζιτς κάθε μέρα σε κάποιο παιχνίδι. Ναι, καλά διαβάζετε; Κάθε μέρα βρίσκεται στους ορισμούς. Είναι απίστευτο, αλλά αληθινό και συμβαίνει μόνο στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής διαιτητής είχε διαιτητεύσει τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας στο «Στέλιος Κυριακίδης», ανάμεσα στην Πάφο και τον Ερμή Αραδίππου.

Την επόμενη μέρα, ο «ψηλός» ήταν στο VAR του αγώνα που έγινε επίσης στην Πάφο, ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Εθνικό Άχνας.

Την Τετάρτη ο Βασίλης Δημητρίου πήγε στο Μακάρειο για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ. Ορίστηκε σαν βοηθός του VAR.

Την Πέμπτη δεν είχαμε παιχνίδι και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να οριστεί κάπου. Όμως, βρίσκεται στο αυτή την στιγμή στο Παραλίμνι και σφυρίζει τον αγώνα της ΕΝΠ με την Δόξα.

Δεν μένει εδώ όμως, καθώς ο διεθνής διαιτητής έχει οριστεί VARίστας στο παιχνίδι του Ερμή με το ΑΠΟΕΛ.

Πέντε παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα, που μπορεί να γίνουν και έξι, διότι δεν ξέρουμε ακόμα τους ορισμούς της Κυριακής. Θα έχει πλάκα πάντως αν οριστεί και την Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

Κλίμα υπέρ του Τράττου

Κλίμα υπέρ του Τράττου

Την άλλη εβδομάδα αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή. Ο ΣΔΚ και η ΑΕΛ ζητούν απομάκρυνση του από την Επιτροπή Διαιτησίας ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ