ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αυτά τα πέναλτι δεν σφυρίζονται» (βαθμολογίες διαιτητών)

Η ανάλυση του πρώην διαιτητή και παρατηρητή Ανδρέα Γεωργίου

Βαθμολογίες στους διαιτητές που διεύθυναν τους αγώνες του προηγούμενου τριημέρου έδωσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής Ανδρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Καρμιώτισσα-Απόλλων: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 7».

ΑΕΛ-Δόξα: «Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.4 και του VAR 7».

ΑΕΖ-Οθέλλος: «Στον πειθαρχικό έλεγχος ο διαιτητής λανθασμένα δεν έδειξε μια γεμάτη κίτρινη κάρτα. Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 8.3 και του VAR 7».

Εθνικός-Νέα Σαλαμίνα: «Ο διαιτητής είχε ένα σημαντικό λάθος στο 52’ όπου λανθασμένα δεν έδειξε απευθείας κόκκινη στον αριθμό 8 του Εθνικού. Μεγαλύτερο λάθος έκανε το VAR που δεν επενέβη. Η βαθμολογία του διαιτητή είναι 7.9 και του VAR 6».

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: «Ο διαιτητής είχε να διευθύνει ένα δύσκολο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Είχε μια ικανοποιητική απόδοση με ένα καθαρό λάθος στο 19’ που δεν αναγνώρισε το χέρι του Σούσιτς. Έχασε δυο γεμάτες κίτρινες, από μια σε κάθε ομάδα. Για τη φάση με τον Τομανε, Ήταν μια επαφή με το στήθος από πίσω, αυτά τα πέναλτι δεν σφυρίζονται. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7.9 και του VAR 8».

Πάφος-Άρης: «Στο 79’ έκανε ένα σοβαρό λάθος καθώς δεν αναγνώρισε το πέναλτι υπέρ της Πάφου. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7.9 και του VAR 8».

Ανόρθωση-ΑΕΚ: «Ο διαιτητής είχε να διευθύνει ένα δύσκολο αγώνα. Είχε καλή προσωπικότητα. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 8.5 και του VAR 7».

Αν επόπτης πρέπει να σηκώσει το σημαιάκι εάν υπάρχει ξεκάθαρο οφσάιντ: «Αν είναι ξεκάθαρα οφσάιντ ο παίκτης, πρέπει να σηκώνει σημαία ο επόπτης, δεν πρέπει να κάνει delay. Μόνο όταν είναι πολύ οριακή η φάση θα κάνουν το delay για να αφήσουν τη φάση να τελειώσει».

Για την εκτέλεση πέναλτι: «Ένας παίκτης δικαιούται να κάνει οποιαδήποτε προσποίηση εκτός του τελευταίου βήματος. Δεν επιτρέπεται να κάνει προσποίηση όταν είναι έτοιμος να χτυπήσει τη μπάλα».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση