ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Απογοητευτική η διαιτησία του Κουμή»

Η ανάλυση του Ανδρέα Γεωργίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος ανέλυσε την απόδοση των διαιτητών στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.

Αναλυτικά:

Οθέλλος-Απόλλων: Ο διαιτητής είχε μια καλή απόδοση σε ένα κανονικό αγώνα. Ο βαθμός του είναι 8.4 και του VAR 7».

Καρμιώτισσα – ΑΕΛ: «Στο 42’ ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι για την ΑΕΛ και το VAR του εισηγείται να κάνει on field review για να δει τη φάση και ακύρωσε το πέναλτι. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7.9 και του VAR 8».

Εθνικός-Δόξα: «Στο 32’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της Δόξας για χέρι. Στο 42’ εδώ υπάρχει πέναλτι υπέρ της Δόξας για χέρι. Ο διαιτητής δεν το αναγνώρισε και ο VARιστας ορθά του εισηγήθηκε να κάνει on field review. Στο 84’ δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Εθνικού. Ο βαθμός του διαιτητή 7.9 και του VAR 8».

ΑΕΖ-Νέα Σαλαμίνα: «Στο 16’ γίνεται έλεγχος για πιθανό πέναλτι της Νέας Σαλαμίνας. Το VAR έστειλε τον διαιτητή για onfield review και σωστά αποφασίζει για πέναλτι όμως πολύ λανθασμένα δείχνει κόκκινη στον τερματοφύλακα. Στο 72' υπάρχει πέναλτι καθαρό υπερ της Νέας Σαλαμίνας, ο διαιτητής δεν το αναγνωρίζει. Ο βαθμός του διαιτητή 7.4 που σημαίνει μια απογοητευτική διαιτησία και του VAR 8».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση