ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Απογοητευτική διαιτησία στο Ομόνοια-Ανόρθωση, σοβαρό λάθος στο ΑΕΚ-Άρης»

Οι βαθμολογίες των διαιτητών

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνω της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος ανέλυσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Τα κυριότερα σημεία: 

Γενικό σχόλιο: «Πέντε βαθμολογίες είναι κάτω των 8 και δύο μόνο πάνω των 8».

Για το Δόξα-Καρμιώτισσα: «Ο διαιτητής είχε να διαιτητεύσει ένα κανονικό αγώνα, είχε ικανοποιητική απόδοση με έναν λάθος στο πέναλτι που έδωσε μέσω του VAR. Βαθμολογία 7-9 του ρεφ, στο VAR 8».

Στο Οθέλλος-ΑΕΛ: «Έγινε εδώ σοβαρό λάθος που δεν είδε ένα πάτημα του Μακρή, στον πειθαρχικό έλεγχος ήταν σωστός, είχε μία ικανοποιητική διαιτησία. Βαθμός 7-9, στο VAR 8».

Για το ΑΕΖ-Εθνικός: «Είχε να διαιτητεύσει ένα κανονικό αγώνα με έναν καθαρότατο λάθος που δεν υπέδειξε το πέναλτι του Εθνικού και πάλι έκανε παρέμβαση το VAR και το έδωσε. Είχε μία ικανοποιητική απόδοση με ένα σημαντικό λάθος, βαθμός 7-9, στο VAR 8».

Για το ΑΠΟΕΛ-Πάφος: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, ο διαιτητής ήταν πολύ καλός είχε πολύ καλή απόδοση, είχε χαρακτήρα και διαχειρίστηκε όπως έπρεπε. Βαθμός 8.5 και στο VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει».

Για το ΑΕΚ-Άρης: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, ο διαιτητής είχε καλή απόδοση, όμως έκανε μεγάλο λάθος, έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουσούντα στις καθυστερήσεις. Βαθμός 7-9 στον ρεφ, στο VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει. Θυμίζω ότι στην δεύτερη κίτρινη δεν μπορεί να επέμβει το VAR»

Για το Απόλλων-Νέα Σαλαμίνα: «Ένα εύκολο παιχνίδι, ήταν καλός ο διαιτητής, μόνο χτύπησε μία φορά η μπάλα πάνω του, να το προσέξει αυτό. Στον ρεφ βαθμό 8-4, στο VAR 8 που εισηγήθηκε σωστά να ακυρωθεί το γκολ που ήταν οφσάιντ».

Για το Ομόνοια-Ανόρθωση: «Ο διαιτητής είχε να διαιτητεύσει ένα δύσκολο ματς που είχε τον έλεγχο το παιχνιδιού, όμως είχε προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο και η φυσική του κατάσταση δεν ήταν τόσο καλή. Στο 58’ ο διαιτητής έκανε ένα άλλο σοβαρό λάθος. Ο Κορέια έπρεπε να δεχτεί απευθείας κόκκινη κάρτα, και όχι κίτρινη. Ήταν σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, γυρίζει το πόδι του και χτυπά τον αντίπαλο του μέσα στην κοιλιά. Έπρεπε να παρέμβει το VAR αλλά δεν παρενέβη, άλλο ένα σοβαρό λάθος. Στο 90+4 ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ κοντά. Σε αυτή τη φάση ο VARίστας του εισηγήθηκε σωστά να κάνει onfield review, σωστά δόθηκε το πέναλτι. O διαιτητής δεν είχε καλή απόδοση ήταν απογοητευτική, βαθμός 7-4, και το VAR 7».

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση