ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόφαση για ξένους διαιτητές

Συνεννοήθηκαν Κούμας-Λαγιέκ

Η Ομόνοια έθεσε ως όρο για να μπει να παίξει ξανά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι, καθώς από την μέρα που ήρθαν, είδαμε μεγάλη διαφορά.

Ο Απόλλωνας ήταν η πρώτη ομάδα που το ζήτησε και ήθελε πάντα να έρχονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Πέραν από αυτές τις ομάδες και η Ανόρθωση είχε εκφραστεί υπέρ της καθόδου ξένων διαιτητών, όταν αποφασίστηκε να έρθουν τελικά.

Έχοντας αυτά η υπόψη, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, έχει δώσει εντολή στον ομόλογο του της Επιτροπής Διαιτησίας Μπερτράντ Λαγιέκ να ξεκινήσει τις διαδικασίες, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για κάθοδο ξένων διαιτητών, εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έρθουν κάποιοι ξένοι διαιτητές, από πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί (Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο) και να μείνουν για κάποιο διάστημα στην Κύπρο για να σφυρίξουν κάποιους αγώνες.

Αυτό είναι το πιο εφικτό σενάριο και το πιο λογικό. Χωρίς να αποκλείεται βέβαια να έρχονται διαιτητές κάθε εβδομάδα, εάν βρεθεί ο τρόπος.

Συνεπώς, το δεδομένο είναι ότι ο Λαγιέκ πήρε εντολή να ψάξει για ξένους διαιτητές για να έρχονται στην χώρα μας, εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα. (αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X