ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από τον Μάζιτς... στους Μέσι και Εμπαπέ

Ο Μαρτσίνιακ δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά για το αποψινό παιχνίδι, λέγοντας άμεσα το «ναι» στον μέντορα του

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Λάμψη... Παγκοσμίου Κυπέλλου θα έχει ο σημερινός αγώνας κυπέλλου στο ΓΣΠ ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τον Άρη!

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ είναι ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στον κόσμο και καθόλου τυχαία δεν ορίστηκε για να σφυρίξει το μεγάλο τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, Αργεντινή-Γαλλία, ενώ ο Κβιατκόβσκι (θα είναι απόψε στο VAR) ήταν επικεφαλής της διαιτητικής ομάδας του VAR στον ίδιο αγώνα. Όπως τυχαία δεν είναι η παρουσία του στη χώρα μας και η τιμή που μας κάνει να διαιτητεύσει το αποψινό παιχνίδι.

Αυτό οφείλεται φυσικά στον Μίλοραντ Μάζιτς και στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν οι δύο άνδρες. Όπως τόνισε ο Μαρτσίνιακ στο χθεσινό σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωσε η ΚΟΠ, ο Μάζιτς ήταν από τα πρόσωπα που τον στήριξαν πάρα πολύ στην πορεία του, τον βοήθησε πάρα πολύ να εξελιχθεί στον διαιτητή που είναι σήμερα, τον θεωρεί κάτι σαν μέντορά του και όταν του ζητήθηκε να έρθει στην Κύπρο δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, λέγοντας άμεσα το «ναι».

Ο Πολωνός διαιτητής είπε επίσης ότι ο κ. Μάζιτς προέβλεψε πριν από ενάμιση ότι θα είναι ένας από τους Ευρωπαίους διαιτητές που θα έδιναν το παρών τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με καλές πιθανότητες να σφυρίξει ακόμα και τον τελικό!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση