ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από πού θα έρθουν οι ξένοι οεο;

Ο κορωνοϊός βάζει δύσκολα στην ΚΟΠ για τους ξένους διαιτητές

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ευρώπη προκαλεί αλυσιδωτά προβλήματα σε όλους του τομείς της ζωής μας. Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή την επιδημία.

Αρκετοί αγώνες στο εξωτερικό έχουν αναβληθεί λόγω του ιού ενώ πάρα πολλοί άλλοι διεξάγονται χωρίς την παρουσία κόσμου. Χωρίς κόσμο θα διεξαχθούν και οι προσεχείς αγώνες στην Κύπρο μέχρι τις 31 Μαρτίου μετά από σχετική απόφαση της Κυβέρνησης η οποία πήρε δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού. 

Ο κορωνοϊός βάζει δύσκολα και στην ΚΟΠ όσο αφορά τις καθόδους ξένων διαιτητών. Σύμφωνα με τις τελευταίες επικαιροποιημένες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, οι ταξιδιώτες που θα αφιχθούν στην Κύπρο από Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα και Αγγλία θα πρέπει να υπόκεινται σε υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό 14 ημερών.

Επομένως, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούν να φέρουν διαιτητές από τις πιο πάνω χώρες για τα παιχνίδια της ερχόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αναγκαστικά θα πρέπει να βρουν διαιτητές από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση