ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντίδραση στο βέτο

Ξεκάθαροι οι διαιτητές, αλλά θα υπάρχει και συνέχεια...

Η χθεσινή μέρα μας επιφύλασσε την αντίδραση του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, όπου μέσα από την ανακοίνωση τους, μας γνωστοποιεί την απόφαση του ότι δεν θα δεχτεί να έρθουν ξένοι διαιτητές στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου το πήρε ένα βήμα πιο κάτω, τονίζοντας ότι εάν έρθουν ξένοι διαιτητές, να φέρουν μαζί τους και τέταρτους, καθώς δεν θα πάει κανείς Κύπριους μαζί με τους ξένους.

Επιπλέον, όπως μετέδωσε χθες ο ΣΠΟΡ FM 95, το προχώρησε, καθώς τόνισε ότι του χρόνου ενδεχομένως τα μέτρα να είναι πιο αυστηρά, διότι τώρα έχουν διακοπεί όλα τα πρωταθλήματα, εκτός από της Α’ κατηγορίας.

Είναι φανερό ότι οι διαιτητές θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς τις ομάδες, ότι δεν δεχτούν να έρχονται ξένοι εφ' όρου ζωής. Άρα, θα πρέπει να στηρίξουν την Κυπριακή διαιτησία και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Αντίδραση από τις ομάδες δεν έχουμε ακόμα, κυρίως από τον Απόλλωνα και την Ομόνοια, που ήταν οι δύο ομάδες που ήταν αρκετά έντονες στο θέμα των ξένων διαιτητών.

Είναι ένα μεγάλο ερώτημα αυτό, διότι οι «πράσινοι» τόνισαν ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συναινέσουν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το ίδιο θα πρέπει να υποστηρίζουν και στον Απόλλωνα, παρόλο που δεν έχουμε επίσημη τοποθέτηση.

Το δεδομένο είναι ότι δεν άρεσε σε αρκετό κόσμο αυτή η αντίδραση των διαιτητών, αλλά εμείς μπορούμε να τους κανατοήσουμε. 

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X