ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αν έβλεπαν στην ΟΥΕΦΑ τον ρεφ του ΑΕΚ-Ομόνοια θα έκανε 6 μήνες να σφυρίξει ξανά»

Τι είπε για το πέναλτι που δόθηκε στον ΑΠΟΕΛ

Βαθμολογίες στους διαιτητές των αγώνων της προηγούμενης αγωνιστικής έδωσε για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής, Ανδρέας Γεωργίου.

Για το Δόξα-Νέα Σαλαμίνα: «Εδώ δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, βαθμός 8-4 στο διαιτητή και 7 στο VAR».

Για το Οθέλλος-Εθνικός: «Ο διαιτητής δεν είχε καλή απόδοση γιατί δεν διαχειρίστηκε καλά τα φάουλ, ο έλεγχος του κρεμόταν από μία κλωστή. Κάποτε είναι θέμα και ταλέντου. Ο Ροβέρτος Κώστα είναι και VARίστας διεθνής. Είναι θέμα και αντίληψης σε κάποιες φάσεις. Για να μπορούν να κάνουν οι Κύπριοι διαιτητές μεγάλους αγώνες θα πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Με πολλή επιείκεια βαθμός 8 για τον Ροβέρτο Κώστα και στο VAR βαθμός 7».

Για το ΑΕΖ-Καρμιώτισσα: «Ο διαιτητής είχε μια καλή εμφάνιση, είχε τον έλεγχο του αγώνα και γενικότερα ήταν αρκετά καλός. Βαθμός 8-4 και στο VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει».

Για το Απόλλων-ΑΕΛ: «Ο διαιτητής είχε καλή απόδοση, διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και ήταν αρκετά καλός. Βαθμός 8-4 και του VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει».

Για το Πάφος-Ανόρθωση: «Ο διαιτητής είχε καλή απόδοση, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με καλή φυσική κατάσταση. Έκανε ένα λάθος σε ένα φάουλ ριψοκίνδυνο στον Καστέλ και δεν έδωσε κίτρινη κάρτα. Βαθμός 8-3 στο διαιτητή και στο VAR 7».

Για το ΑΕΚ-Ομόνοια : «Ο διαιτητής είχε να διαιτητεύσει ένα δύσκολο αγώνα, είχε καλή εμφάνιση, δεν έκανε το μεγάλο λάθος, όμως δεν διαχειρίστηκε καλά το πειθαρχικό έλεγχο, δεν έδειξε 4 κίτρινες κάρτες που έπρεπε να δείξει. Τρεις για την ΑΕΚ και μία για την Ομόνοια. Η διαιτησία του δεν ήταν πετυχημένη. Βαθμός στο διαιτητή 8-1 και στο VAR 7 γιατί δεν χρειάστηκε να επέμβει. Αν δει κάποιος τη διαιτησία του στην ΟΥΕΦΑ θα κάνει έξι μήνες να διαιτητεύσει στην Ευρώπη».

Για το ΑΠΟΕΛ-Άρης«Ο διαιτητής είχε να διαιτητεύσει ένα δύσκολο αγώνα. Αυτό φάνηκε και στη φάση του πέναλτι. Σωστά δεν έδωσε πέναλτι στη φάση του ΑΠΟΕΛ, λανθασμένα έκανε παρέμβαση το VAR γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο λάθος του διαιτητή, δεν έπρεπε να επέμβει το VAR. Βαθμός 7-9 στον διαιτητή και στο VAR 6 γιατί λάθος έκανε παρέμβαση στο πέναλτι του 52ου λεπτού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση