ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Var… και ξένοι διαιτητές

Μάλλον χαριεντιζόμαστε για τους ξένους

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Λίγο κανείς να δώσει σημασία στα λεγόμενα του Πάπουτσου θα καταλάβει ότι το σενάριο έλευσης ξένων διαιτητών μοιάζει ανέφικτο. Και αυτό γιατί όπως ο πρόεδρος των διαιτητών ανέφερε στις δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 95: «Δεν είναι σωστό λίγο πριν την νέα εποχή με VAR να μιλούμε για ξένους διαιτητές». Λίγο πολύ δεν έχει άδικο.

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμο να επιθυμεί την κάθοδο των ξένων, ωστόσο ο χώρος της κυπριακής διαιτησίας ετοιμάζεται- εκπαιδεύεται για να εισέλθει στην εποχή του VAR. 

Είναι λίγο, πολύ γνωστό ότι τα σεμινάρια περί της εκπαίδευσης των διαιτητών βρίσκονται σε εξέλιξης στη Λεμεσό, ενώ η Ομοσπονδία όπως γράψαμε και χθες στην ιστοσελίδα μας, στοχεύει να φέρει το σύστημα αν όχι στη Β’ φάση του επόμενου πρωταθλήματος ακόμη και στην αρχή του.

Το γεγονός όμως ότι όλοι προετοιμάζονται για την κάθοδο του συστήματος η έλευση των ξένων διαιτητών γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αν λάβουμε κιόλας υπόψη ότι ο πρόεδρός των διαιτών ξεκαθάρισε ότι για φέτος δεν δέχονται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άμα δεν το δέχονται φέτος, θα το δεχθούν του χρόνου με το Var; Κομματάκι δύσκολο…

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X