ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στη Σλάβια Πράγας ο Τέκκης!

Θα βρεθεί στη τσέχικη ομάδα ο Κύπριος τεχνικός

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Αιμίλιος Τέκκης, ένας προπονητής που ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε σε Γ' και Β' Κατηγορία να πετύχει αρκετά, ενώ ήταν και βοηθός προπονητής στον Ερμή στην Β' κατηγορία παίρνοντας την άνοδο στην Α' Κατηγορία. 

Ο Κύπριος κόουτς κατάφερε να οδηγήσει την Ολυμπιάς Λυμπιών πριν δύο χρόνια από την Γ' Κατηγορία στη Β' και φέτος με την Ομόνοια Αραδίππου έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια για κάποιους λόγους αποχώρησε από την ομάδα.

Ο Τέκκης δεν τα έβαλε κάτω και συνεχίζει με το ίδιο πάθος που ξεκίνησε με την προπονητική και για αυτό επέλεξε αυτή την εβδομάδα να την περάσει στη Σλάβια Πράγας, παρακολουθώντας προπονήσεις της πρώτης ομάδας, διαχείριση και αγώνα πρωταθλήματος. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τέκκης ταξιδεύει σε άλλη χώρα για να παρακολουθήσει προπονήσεις, καθώς βρέθηκε στις Σάλτζμπουργκ Αυστρίας, Άστον Βίλα, Τότεναμ, ΠΑΟΚ, Σπάρτακ Πράγας και Μπέβερλιν Βελγίου όταν ήταν ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι προπονητής. 

Το 24sports επικοινώνησε με τον Αιμίλιο Τέκκη και μας παραχώρησε κάποιες δηλώσεις για το ταξίδι του στη Σλάβια Πράγας: 

Για ποιο λόγο πήγες στη Τσεχία και στην Σλάβια Πράγας: 

«Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν βρίσκομαι σε κάποια ομάδα, δουλεύω για να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο, να μάθω νέα πράγματα και πως λειτουργούν μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό, αφού η Σλάβια Πράγας βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος και θεωρείται μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας».

Πως θα περάσεις την εβδομάδα σου;

«Θα μιλήσω με τον προπονητή της ομάδας και το τεχνικό του επιτελείο, το πως διαχειρίζεται τους παίκτες, τον τρόπο προπόνησης αλλά και τον τρόπο ανάλυσης αντιπάλου και της ομάδας του. Επίσης θα έχω επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος θα μου εξηγήσει τον μοντέλο διαχείρισης και λειτουργίας του συλλόγου. Τέλος θα παρακολουθήσω αγώνα πρωταθλήματος και μετά στη συνέχεια θα παρακολουθήσω τον τρόπο αποκατάστασης της ομάδας και στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Κύπρο, περιμένοντας την επόμενη πρόκληση».

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση