ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωματεία Β' κατηγορίας αντιδρούν στις 16 ομάδες

Από την ομοφωνία στις αντιδράσεις

Τα ερωτηματικά για το ποδόσφαιρο τη δεδομένη είναι πολλά μιας και τα πρωταθλήματα βρίσκονται στον αέρα. Το επιθυμητό σενάριο είναι να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα κανονιά μέσα στους επόμενους μήνες, όμως κανείς δεν μπορεί με σιγουριά κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να διεξαχθεί το πρωτάθλημα, και εκεί υπάρχουν ερωτηματικά.

Από πλευράς των ομάδων της Β’ κατηγορίας προκρίνεται μια λύση ανόδου τεσσάρων ομάδων στην Α’ κατηγορία και ταυτόχρονα καμιά διαβάθμιση ούτε σε Α’ αλλά ούτε και σε Β’ κατηγορία. Το πλάνο μάλιστα αναφέρεται και σε διαφοροποίηση στον τρόπο διεξαγωγής (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Αυτό που προκύπτει πάντως είναι πως στη Β’ κατηγορία υπάρχουν και φωνές που διαφωνούν. Αρχικά είναι ο ΑΣΙΛ που προχώρησε μάλιστα και στις δικές του προτάσεις επί του θέματος. Πέραν όμως απ’ τον ΑΣΙΛ, και η ΑΕΖ φαίνεται να διαφωνεί με τον γενικό γραμματέα και αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Χρήστου να εκφράζει και την προσωπική του θέση που είναι ενάντια στις 16 ομάδες στην Α’ κατηγορία.

Πέραν απ’ τις δυο ομάδες που έχουν ξεκάθαρη θέση εναντίον της πρότασης αυτής, υπάρχουν άλλες δυο ομάδες που εκ πρώτης φαίνεται να έχουν διαφωνίες με αυτή την πρόταση. Πρόκειται για τον Ονήσιλο Σωτήρας και την Ομόνοια Αραδίππου.

Τέλος η Αλκή Ορόκλινη εξέφρασε την άποψη μέσα απ’ την προσωρινή διοικούσα επιτροπή, πως το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τέλους.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X