ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρκαδίου: «Θα καταγγελθεί η διαιτησία του κ. Κουμή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος της Πέγειας

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, παραχώρησε ο πρόεδρος της Πέγειας, Χάρης Αρκαδίου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την ήττα από την ΑΕΖ: «Είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των δύο πιο φορμαρισμένων ομάδων. Κατάφεραν οι αντίπαλοι να σκοράρουν νωρίς και το κράτησαν μέχρι τέλους. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Πιέσαμε αρκετά, δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τη διαιτησία: «Θα διαφωνήσω με τον φίλο τον Παύλο. Θα γίνει καταγγελία του διαιτητή στην ΚΟΠ. Θα παρουσιάσουμε με τον αναλυτή μας στην ΚΟΠ. Είδαμε το παιχνίδι διαφορετικά. Από εκεί και πέρα θα κριθούν όλα στη δικαστική. Και για τη συμπεριφορά του διαιτητή στο τέλος του αγώνα προς εμένα προσωπικά. Είμαι άνθρωπος που πολεμώ μέχρι το τέλος και θα το πάρω μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο. Έχω κάνει ήδη καταγγελία στην αστυνομία για τη συμπεριφορά του κ. Κουμή απέναντι μου. Θα το κρίνει το δικαστήριο και οι δικηγόροι μας. Το Σωματείο θα κάνει καταγγελία για το παιχνίδι με βάση το οπτικό υλικό που έχουμε. Το συμβάν έγινε στο τέλος του αγώνα στον χώρο των διαιτητών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΕΓΕΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση