ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρκαδίου:«Η Ομόνοια δίνει κάτω από 8 χιλιάδες. Ζητάμε 15 χιλιάδες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος της Πέγειας

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο πρόεδρος της Πέγειας, Χάρης Αρκαδίου.

Τα κυριότερα σημεία:

Πως πάει η ομάδα: «Η ομάδα είναι σε μια πολύ κατάσταση, παίζουμε ίσως ένα από το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμη 2 παιχνίδια όμως και θέλουμε να κλείσουμε με νίκες».

Ενίσχυση: «Κάθε ομάδα θέλει να ενισχυθεί, αν είμαστε στην 1η οκτάδα θα γίνει κάποια ενίσχυση».

Για το θέμα του Παπαστυλιανού: «Δεν έχουμε κάποια απάντηση, έχουμε αντιπρόταση, πολύ χαμηλή για τα δικά μας δεδομένα, κάναμε πίσω από την ρήτρα που είναι 50 χιλιάδες και πέσαμε στις 15 χιλιάδες. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή. Η πρόταση της Ομόνοια είναι μονοψήφιος αριθμός κάτω από τις 8 χιλιάδες και ένα φιλικό. Κάναμε αντιπρόταση 15 χιλιάδες και ένα φιλικό. Η διαφορά μας είναι περίπου στα 10 χιλιάδες ευρώ. Επίσης η Ομόνοια έχει βάλει και κάποια μπόνους αν πάρει το πρωτάθλημα αλλά δεν ζητάμε κάτι το παράλογο. Να γίνει μια καλή συνεργασία μεταξύ των δύο σωματείων, ένας Κύπριος τερματοφύλακας που μπορούν να επενδύσουν πάνω του, είναι ο βασικός μας τερματοφύλακας. Ίσως υπάρξει και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Αξίζουμε σεβασμό».

Για το «ενδιαφέρον της Σαλαμίνας: «Δεν υπάρχει κάτι»

ΠΕΓΕΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση