ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αν θέλουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να κλείσουν τη β’ κατηγορία»

Δηλώσεις του προέδρου της Πέγειας, Χάρη Αρκαδίου

Ο πρόεδρος της Πέγειας 2014, Χάρης Αρκαδίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη για το παιχνίδι της ομάδας του με την Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Ο κ. Αρκαδίου δεν αναφέρθηκε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά αποκάλυψε ότι η ομάδα του πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για το γεγονός ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι, γιατί δεν υπήρχαν μπάλες που είναι εγκεκριμένες από την Ομοσπονδία και ισχυρίζεται ότι έπαιξαν με μπάλες από το περίπτερο, αλλά και το γεγονός ότι τα δοκάρια των εστιών δεν ήταν κατασκευασμένα από το υλικό που έπρεπε.

Διαβάστε τα πιο κύρια σημεία και ακούστε πιο κάτω το ηχητικό:

Για το παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς και δεχθήκαμε γκολ-πέναλτι, μετά όμως είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, χάσαμε τα άχαστα, είχαμε 25 τελικές ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις τα γκολ μπορείς να πάθεις και τη ζημιά, πράγμα που το πάθαμε στα τελευταία λεπτά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση, είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα και που δεν καταφέραμε να βάλουμε τις φάσεις που βρήκαμε».

«Θέλω να επισημάνω και να θίξω κάποια πράγματα που έγιναν στο γήπεδο της Παρεκλησιάς. Θα καταγγείλουμε τη διαιτησία και θα συμβουλευτούμε τους νομικούς μας για να κάνουμε και ένσταση κατά του κύρος του αγώνα. Πρέπει να υπάρχει ισότητα ανάμεσα στις ομάδες. Όταν ζητάς κάποια πράγματα από μίαν ομάδα να έχει στο γήπεδο της, πρέπει να τα έχουν όλες οι ομάδες. Θα καταγγείλουμε τη διαιτησία γιατί δεν έπρεπε να ξεκινήσει τον αγώνα. Δεν υπήρχαν μπάλες, πήραν να πάρουν μπάλες από το περίπτερο να παίξουμε. Οι καταγγελίες που θα γίνουν δεν θα γίνουν μόνο στο αθλητικό δικαστήριο, αλλά και στην Αστυνομία. Επίσης τα δοκάρια δεν έπρεπε να είναι από σίδερο, αλλά από αλουμίνιο. Δεν γίνεται να είναι έτσι τα δοκάρια, να έχουμε και τραυματισμούς. Είναι ευθύνη της διαιτησίας, θα το τραβήξουμε μέχρι το τέλος. Δεν θα χαριστούμε σε κανένα, τους έχω ενημερώσει όλους τους φορείς. Αν θέλουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να κλείσουν τη β’ κατηγορία και να πάνε σε αγροτικό».

ΠΕΓΕΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση