ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεργίδης: «Αναγκάσαμε όλη την Κύπρο να ασχοληθεί με την ομάδα μας»

Ευχαριστίες από τον Κύπριο προπονητή

Με γραπτή δήλωση ο Μάκης Σεργίδης αποχαιρετά την ΠΑΕΕΚ και τους ανθρώπους της.

Αναλυτικά: 

«Έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Η αποχώρηση μου από την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας είναι μια από αυτές. Δυστυχώς, έχει φτάσει η στιγμή να αποχαιρετήσω την ΠΑΕΕΚ και τους ανθρώπους της.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρωτίστως τον Πρόεδρο Κλεάνθη Γεωργιάδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε μια ιστορική ομάδα όπως η ΠΑΕΕΚ καθώς και την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου παρείχε όλα τα χρόνια που συνεργαστήκαμε.

Ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας για τη συνεργασία μας και σε όλους τους αφανείς ήρωες της ΠΑΕΕΚ, αυτούς που εργάζονται καθημερινά στο «Κερύνεια – Επιστροφή» με υπομονή, αφοσίωση και πίστη προς την ομάδα, ακόμα και εν μέσω δυσκολιών.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στους αμέσους συνεργάτες μου, για τη μεγάλη τους προσπάθεια, τη συνεχή υποστήριξη και τη βοήθεια που μου πρόσφεραν ώστε να εξελιχθώ και ως προπονητής και ως άνθρωπος. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί τους και όλοι, έχουν το ίδιο μερίδιο στις επιτυχίες με το δικό μου.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές μου. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να τους προπονήσω. Είμαι πολύ περήφανος για όλα όσα πετύχαμε μαζί. Τους ευχαριστώ για το σεβασμό που έδειχναν καθημερινά προς την ομάδα και προς εμένα και για την πίστη τους προς τους στόχους που θέταμε κάθε χρόνο.

Είχαμε την τύχη να ζήσουμε δύο υπέροχα ποδοσφαιρικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, την ιστορική άνοδο για πρώτη φορά στην 1η Κατηγορία και την αξιοπρεπή παρουσία μας, μέσω της οποίας αναγκάσαμε όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο να ασχοληθεί με την ομάδα μας. Κερδίσαμε το σεβασμό, την αναγνώριση και το χειροκρότημα και μαζί, μια θέση στην ιστορία της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Αποχωρώντας, είμαι βέβαιος πως το σωματείο έχει τη νοοτροπία και τη δύναμη να συνεχίσει να μεγαλώσει και να εξελίσσεται.

Λέω αντίο εκφράζοντας τον απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό μου σε ένα σύλλογο με υπέροχους ανθρώπους που ποτέ δεν ξεχνούν τις αξίες που πρεσβεύουν και που έχουν διαχρονικό τους φάρο, την επιστροφή στην Κερύνεια!

Με εκτίμηση
Μάκης Σεργίδης»

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση