ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προχωρούν σε έφεση οι πρώην παίκτες της ΠΑΕΕΚ

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη βαριά τιμωρία που δέχτηκαν οι δυο παίκτες της ΠΑΕΕΚ: «Πρόκειται για μια πολύ λεπτή υπόθεση με πολύ λεπτά νομικά σημεία τα οποία άρχισε να μελετά το νομικό τμήμα του ΠΑΣΠ. Είμαστε σε επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές. Τέτοιες ποινές με τις οποίες επιβάλλεται σε άτομο να μην εργαστεί για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι εξαιρετικά σοβαρές και δεν πρέπει να λαμβάνονται με ελαφρά την καρδία. Μιλάμε για ισόβιο αποκλεισμό. Νοείται ότι ο ΠΑΣΠ δεν έχει καμία πρόθεση να συγκαλύψει τον οποιοδήποτε συμμετείχε σε χειραγώγηση αγώνων. Από την άλλη, οποιοσδήποτε παίκτης ζητά τη βοήθεια του συνδέσμου έχουμε την υποχρέωση να του παρέχουμε την κάθε βοήθεια. Σαν ΠΑΣΠ είμαστε πρωτοπόροι στο θέμα της πάταξης των χειραγωγημένων αγώνων.

Είναι γνωστό το πόσες υποθέσεις δώσαμε στην αρχή δεοντολογίας μέσα από το red button. Οι μοναδικοί που έχουν τιμωρηθεί μέχρι τώρα είναι ποδοσφαιριστές. Ο πιο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας θα τιμωρηθεί που είναι οι ποδοσφαιριστές. Το θέμα λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις. Ο ένας εκ των δυο παικτών που τιμωρήθηκε είναι 19χρονος Νιγηριανός ο οποίος επιλέχθηκε μέσα από 30 παίκτες και ήταν στο δυναμικό της ομάδας του Άρη. Το θέμα το ανέλαβε το νομικό μας τμήμα. Θα προχωρήσουμε σε έφεση και θα καλύψουμε τα λεφτά για τους ποδοσφαιριστές. Όλοι δικαιούνται τη στήριξη από τη στιγμή που είναι μέλη. Για να βάζεις κάποιον ισόβια σε αυτό το κράτος, πρέπει να έχεις ξεκάθαρα ευρήματα. Ο κόσμος ξέρει και γνωρίζει, ο κόσμος έχει άποψη. Θα είμαστε αμείλικτοι σε όσους προσπαθούν να στιγματίσουν το άθλημα μας, είτε αυτοί είναι παίκτες είτε είναι παράγοντες. Δεν θα χαριστούμε σε κανένα και πόσο δε στα μέλη. Όποιος συμμετάσχει σε χειραγώγηση του αγώνα και αποδειχτεί με στοιχεί ότι έχει έμπρακτη συμμετοχή τότε θα αποδειχτούμε τις συνέπειες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση