ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νικολάου: «Έχει ανέβει επίπεδο η Β' κατηγορία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ

Το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας είναι προ των πυλών με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Νίκος Νικολάου.

Τα κυριότερα σημεία:

Οι δυσκολίες της Β’ κατηγορίας: «Ένα πράγμα που με προβληματίζει είναι ότι έχει ανέβει το επίπεδο τόσο σε προπονητές αλλά και παίχτες. Αρκετοί βγάζουν λεφτά αλλά δεν αναβαθμίζονται οι υποδομές, τα γήπεδα και τα αθλητικά κέντρα».

Για το επίπεδο: «Σχεδόν κάθε ομάδα έχει διεθνή παίκτη, παίρνουν κλήσεις αφού το αξίζουν. Σε αυτούς πρέπει να δώσουμε ακόμη περισσότερη προσοχή βοηθώντας να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα».

Οι στόχοι της ΠΑΕΕΚ τη φετινή σεζόν: «Τα τελευταία τρία χρόνια θεωρώ ότι γίνονται φοβερά πρωταθλήματα, βλέπουμε ομάδες παραδοσιακές να βρίσκονται στην Β κατηγορία. Είναι εξαιρετικά δύσκολο απλά εμείς βάσει του μπάτζετ που έχει η ομάδα θα πρέπει να αποφύγουμε τις περιπέτειες και τον υποβιβασμό για γ’ κατηγορία. ‘όμως με τις νέες προσθήκες είμαστε αισιόδοξοι και θα προσπαθήσουμενα βρεθούμε στην πρώτη οκτάδα».

Για το ότι η ομάδα αγωνίζεται στο δικό της γήπεδο: «Είναι θετικό, έχουν γίνει βελτιώσεις. Είναι ένα «όπλο» αλλά καμιά φορά δεν είναι τα λεφτά που κάνουν μια ομάδα είναι οι σωστές επιλογές και δεν θα είναι υπερβολικό να βρεθούμε στην πρώτη οκτάδα».

Για τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν: «Είναι η Κρασάβα, Η ΕΝΠ έχει κρατήσει έναν κορμό και με μεταγραφές που δεν μπορείς να αγνοήσεις θα είναι εκεί. Ο ΑΣΙΛ Λύσης είναι επίσης δυνατή ομάδα. Υπάρχουν ομάδες όπως η ΕΝΑΔ, η Πέγεια που βγάζουν υγεία, αλλά και ο Ακρίτας με ένα υβριδικό μοντέλο νεαρών-ξένων είναι αίνιγμα και θα πρέπει να τις δούμε.

Για το ρόστερ της ΠΑΕΕΚ:

«Έχουμε καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών αλλά και έξι παιδιά από άλλες χώρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση