ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλεάνθης: «Ελπίζω να είναι ανίκανος και όχι διεφθαρμένος» (vids)

Θα καταγγελθεί ο Θεοδώρου ο οποίος αποτελεί πλέον «κόκκινο πανί» στην ΠΑΕΕΚ

Ισόπαλο 3-3 τέλειωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και το ΘΟΪ Λακατάμιας. Ο απόηχος του αγώνα συνεχίζεται καθώς η ομάδα της Κερύνειας έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία τα οποία εκφράστηκαν μέσω τοποθέτησης του Κλεάνθη Γεωργιάδη μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Στην ΠΑΕΕΚ έχουν παράπονα για αρκετές λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις με αποκορύφωμα το πέναλτι-φάντασμα που δόθηκε στο ΘΟΪ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου όταν το σκορ βρισκόταν στο 1-0.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι θα καταγγελθεί ο διαιτητής ενώ αναφέρθηκε και σε φήμες που υπήρχαν στην περιρρέσουσα ατμόσφαιρα οι οποίες έκαναν λόγο για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «βούιζε η Λευκωσία για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα υπέρ του αντιπάλου της ΠΑΕΕΚ».

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας:

Για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα: «Έκαμε κάκιστη διαιτησία και ελπίζω να είναι ανίκανος και όχι να είναι διεφθαρμένος. Θα καταγγελθεί ο Χαράλαμπος Θεοδώρου . Είναι ανεπιθύμητος και δεν θα επιτρέψουμε να ξανακάνει αγώνα δικό μας».

Γενικότερο σχόλιο για τη διαιτησία στη Β’ Κατηγορία: «Ο τρόπος να πατάξουμε την ανικανότητα που αμαυρώνει το άθλημα είναι να αυξήσουμε τους διαιτητές ούτως ώστε να μην νοιώθουν ότι είναι στο απυρόβλητο. Να τιμωρούνται και να έχουν την έννοια ότι μια κακή διαιτησία τους θα τους στοιχίσει και στη μετέπειτα εξέλιξη τους και οικονομικά όταν δεν διαιτητεύουν λόγω τιμωρίας».

Για την προσπάθεια της ΠΑΕΕΚ για άνοδο: «Θεωρώ ότι έχουμε την πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας και αν μας αφήσουν θα ανεβάσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία εκπροσωπώντας ολόκληρη την κατεχομένη επαρχία της Κερύνειας για πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια.»

Δείτε τα βίντεο με τις φάσεις για τις οποίες φωνάζει η ΠΑΕΕΚ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση