ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεωργιάδης: «Λανθασμένη η διακοπή του πρωταθλήματος»

Μίλησε και για την πορεία της ΠΑΕΕΚ στο πρωτάθλημα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης για την πορεία της ΠΑΕΕΚ, αλλά και για την αναστολή του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

Για την ΠΑΕΕΚ: «Είναι αλήθεια πως πρώτη φορά είμαστε ψηλά. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για την άνοδο. Οι Κερυνειώτες δικαιούνται να ελπίζουν. Από την αρχή της χρονιάς, το θέσαμε σαν στόχο. Νιώθαμε πως θα ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για άνοδο φέτος. Χρειάζονταν λίγος χρόνος και σήμερα η ΠΑΕΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα στην Β' Κατηγορία. Το ζητούμενο είναι να κρατηθούμε εκεί. Έχουμε την νοοτροπία για να το παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Για την αναστολή του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας«Είναι πάνω από όλα η υγεία, αλλά η διακοπή νομίζω πως είναι λάθος. Δεν υπάρχουν κρούσματα που να δικαιολογείται η διακοπή. Είναι επαγγελματικό πρωτάθλημα. Θεωρώ πως δεν εξετάστηκε σοβαρά το θέμα. Θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Κάνουμε τεστ κάθε εβδομάδα για δικούς μας λόγους. Δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε προπόνηση. Μόνο να στέλνουν μήνυμα να πηγαίνουν περίπατο με τον σκύλο τους».

Για τα προβλήματα που δημιουργούνται: «Το πρόβλημα κλεισίματος του ποδοσφαίρου είναι πως με την διακοπή, οι αθλητές θέλουν 10-15 μέρες να επανέλθουν. Θα είναι τόσο πιεστικές οι αγωνιστικές που εγκυμονούν τραυματισμούς. Είναι και το οικονομικό στη μέση. Ένας μήνας περισσότερος είναι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μισθούς. Δημιουργείται και ψυχική πίεση σε όλους μας. Θα μας δοθεί ένα ποσό από την ΚΟΠ, ως βοήθεια για την πανδημία.».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση