ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεωργιάδης: «Θέλουμε να μπολιάσουμε τη πρώτη κατηγορία με Κερύνεια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με την Άρη αλλά και στις πιθανότητες της ΠΑΕΕΚ να ανέβει στην Α' Κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι σημαντική μέρα ναι. Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου και ο πιο "άπιστος Θωμάς" πιστεύει ότι η ΠΑΕΕΚ είναι πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία στο αγωνιστικό γίγνεσθαι της Κύπρου. Είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι. Και ψυχολογικά και σωματικά οι ποδοσφαιριστές. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία του παιχνιδιού, χωρίς να σημαίνει ότι σε περίπτωση επιτυχίας ή αποτυχίας, το πρωτάθλημα τελειώνει εδώ. Μένουν άλλα τρία παιχνίδια, μαζί με το σημερινό, για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία, ούτως ώστε να στεφθούμε πρωταθλητές. Η ΠΑΕΕΚ και καμιά άλλη ομάδα της Κερύνειας δεν αγωνίστηκε στη πρώτη κατηγορία. Δεν κινδυνολογώ αλλά αν δεν ανεβούμε φέτος, δεν ξέρω πότε ξανά ομάδα της Κερύνειας θα διεκδικήσει άνοδο».

Για το αν το πίστευαν το περασμένο καλοκαίρι: «Ήταν ένα τρελό όνειρο και πολλοί που το άκουγαν έλεγαν πως είναι ουτοπία. Ήρθαμε από τη τρίτη κατηγορία, με καινούργιο προπονητικό τιμ και νέους ποδοσφαιριστές. Κανένας ποδοσφαιριστής που ήταν πέρσι δεν συνέχισε φέτος. Εμείς το ξέραμε ότι γινόταν καλή δουλειά και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος διεκδικούμε επί ίσοις όροις την άνοδο. Θέλουμε να μπολιάσουμε τη πρώτη κατηγορία με Κερύνεια».

Αν το σημερινό παιχνίδι κρίνει το πρωτάθλημα: «Δυστυχώς όχι. Εμείς έχουμε τρεις αγώνες και έχουμε τριπλή ισοβαθμία αυτή τη στιγμή. Η άνοδος θα παιχθεί την τελευταία αγωνιστική όπου θα γίνει το ΠΑΕΕΚ-Οθέλλος. Είναι σημαντικό το σημερινό παιχνίδι αλλά όχι καθοριστικό. Θα πάρει προβάδισμα σίγουρα η νικήτρια ομάδα. Υπάρχει σίγουρα η κόπωση, τόσο σωματική όσο και ψυχική, αλλά μόνο και που φτάσαμε μέχρι σε αυτό σημείο με τις δυσκολίες που υπήρξαν φέτος, δικαιώνει τη καλή προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι».

Αν νιώθει κάποια δικαίωση: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Όσοι ασχολούνται με την ΠΑΕΕΚ, ασχολούνται με την Κερύνεια. Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα, είναι και εθνικό και για αυτό κυριαρχεί και το πάθος».

Για το ότι ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο: «Από τα πιο αρνητικά είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να δει την ομάδα της επαρχίας Κερύνειας από το γήπεδο. Ελπίζουμε να μπορεί ο κόσμος να μας δει του χρόνου από κοντά να αγωνιζόμαστε στα μεγάλα σαλόνια. Νομίζω είμαστε η καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα της Β΄ Κατηγορίας και μπορούμε να σταθούμε στη πρώτη κατηγορία όπως είμαστε σήμερα. Μόνο ο κακός εαυτός της ΠΕΕΕΚ μπορεί να την κερδίσει στη Β’ κατηγορία. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και βάθος».

Για τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσει η ΠΑΕΕΚ στη Α’ Κατηγορία: «Είναι διαφορετικά σίγουρα, αλλά και από την Γ’ κατηγορία στη Β΄ ήταν διαφορετικά. Θα είμαστε σίγουρα ο φτωχός συγγενής, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή παρουσία για να μείνουμε κατηγορία. Βέβαια αυτά είναι για πιο μετά. Ελπίζουμε να κερδίσουμε σήμερα και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σήμερα με το “Δεν Ξεχνώ” στο στήθος να τιμήσουν τους αγώνες αυτού του λαού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Τ' όνειρον (vid)

Τ' όνειρον (vid)

Κάποιοι πάνε να ξεχάσουν την Κερύνεια όμως η ΠΑΕΕΚ είναι εδώ για να τους την θυμίζει
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΠΑΕΕΚ