ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεωργιάδης: «Διώξαμε παίκτη μετά το ματς, δώσαμε όλα τα στοιχεία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της επιτροπής δεοντολογίας και το θέμα που προέκυψε με παίκτες της ΠΑΕΕΚ. Μίλησε για την συνεργασία της ομάδας με την επιτροπή για να παταχθεί το θέμα της χειραγώγησης, για την αποδέσμευση ενός ποδοσφαιριστή αλλά και την απόφαση να μην γίνει ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την ανακοίνωση της επιτροπής δεοντολογίας και τον αγώνα κυπέλλου της ΠΑΕΕΚ με την Ανόρθωση: «Καταρχήν να πω ότι πρέπει να είμαστε ο λόγος για να γίνουν κάποια πράγματα για να βελτιώσουμε κάποιες καταστάσεις ανάλογα με τις θέσεις μας. Πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα το ποδόσφαιρο για να το βελτιώσουμε. Εγώ βλέπω πολύ θετικά τις σοβαρές ενδείξεις της επιτροπής για κάποιους παίκτες μας. Πρέπει η πολιτεία να βρει τρόπο να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο από μόνο του δεν μπορεί να διώξει αυτούς τους εγκληματίες που κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς οι ενδείξεις είναι για παίκτες της ΠΑΕΕΚ αλλά το λέω ξανά το βλέπω με θετικό μάτι».

Για το αν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τους παίκτες που είναι εμπλεκόμενοι: «Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση αλλά μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση με απόφαση του προπονητή και της διοίκησης αποφασίσαμε να αποδεσμεύσουμε ένα παίκτη που είχε κάκιστη απόδοση. Όταν πήγαμε στην επιτροπή για καταθέσεις δείξαμε όλα τα στοιχεία και συνεργαστήκαμε πλήρως με την επιτροπή και καταθέσαμε την άποψη μας για το πώς θα βρεθούν αυτοί οι παίκτες. Μας ρώτησαν για τρεις παίκτες αλλά εμείς δώσαμε στοιχεία για έναν. Πρέπει να δημιουργήσουμε μηχανισμούς για να αποβάλλουμε αυτούς τους ανθρώπους».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΚΟΠ: «Πρέπει η ομοσπονδία να δημιουργήσει ένα τμήμα ανακριτών και αν μπορεί αυτό το τμήμα να εκπαιδευτεί στο εξωτερικό για να μπορέσει να πατάξει αυτά τα γεγονότα».

Για την θέση της αστυνομίας: «Επίσης πρέπει να βοηθήσουμε και την αστυνομία στο έργο της για να παταχθεί και η βία αλλά και η χειραγώγηση παιχνιδιών».

Για την απόφαση να μην γίνει ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο: «Όσο στεναχωρημένος είμαι για την απόφαση της αστυνομίας άλλο τόσο είμαι και την αποδοχή της πολιτείας και της ομοσπονδίας. Γίνεται προσπάθεια να γίνει ελκυστικός προορισμός η Κύπρος για τον αθλητισμό. Αν φοβηθήκαμε για οποιοδήποτε λόγο να μην γίνει ο τελικός κυπέλλου της Ελλάδας στην Κύπρο, τότε ακυρώσαμε την προσπάθεια σε αυτό που είπα πιο πάνω. Αυτή η απόφαση μας πήρε πολλά χρόνια πίσω και μας έκανε μία χώρα που φοβάται να πάρει ρίσκα και όποιος φοβάται να πάρει ρίσκα τότε είναι μίζερος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση