ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεωργιάδης: «Αυτοί που δεν θέλουν θα πάνε σπίτι τους - Δεν θα μπορούσε να μην μας ενδιαφέρει ο Χρύσης»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 από τον πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

Για την Άτυπη Γενική Συνέλευση: «Κατ’ αρχήν η Άτυπη Συνέλευση πρέπει να είναι το καθοδηγητικό όργανο των αποφάσεων καθώς συμμετέχουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Η Εκτελεστική πρέπει να βρει με μια φόρμουλα να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα όλων. Πρέπει να παρθούν οι αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαίρου σε γενικό βαθμό. Οι Άτυπες Συνελεύσεις πρέπει να γίνονται και πιο συχνά και να ζητείται η άποψη των προέδρων. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης των προέδρων από την Εκτελεστική. Η επαφή και η επικοινωνία λύνει όλα τα προβλήματα. Δεν πρέπει να γίνονται συμμαχίες. Δεν προέχει το Σωματειακό συμφέρον αλλά το συμφέρον του αθλήματος. Δεν είναι κάτι που είναι δικό μου ή δικό σου πρέπει να υπηρετούμε το γενικό καλό».

Για το ότι οι παίκτες δεν δέχθηκαν να προπονηθούν χθες: «Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα στην προπόνηση χθες. Ενημερώθηκα ότι οι παίκτες ήθελαν αν με δουν και μέχρι να με δουν δε θα έκαναν προπόνηση. Το ότι ήταν δύσκολη η οικονομική κατάσταση στην ομάδα ήταν δεδομένο. Όμως η ΠΑΕΕΚ σε θέμα πληρωμών είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλές ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να βάζουν πίεση. Ήμουν πάντα ειλικρινής μαζί τους. Τώρα είναι πληρωμένοι και μέρος του Μαρτίου. Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να αναλογιστούν και το βάρος τη ευθύνης που έχουν. Έδωσαν το καλύτερο τους αλλά δεν πρέπει να τα χαλάσουν στις τελευταίες αγωνιστικές και να αφήσουν κηλίδα στην ομάδα. Θεωρώ ότι θα λυθεί το θέμα με αυτούς που θέλουν. Αυτοί που δε θέλουν θα πάνε σπίτι τους. Όσοι δεν αντέχουν την πίεση των τελευταίων αγώνων είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν».

Για το θέμα του προπονητή: «Έγινε μια πρώτη επαφή με τον ενδιαφερόμενο. Υπάρχει καλή διάθεση και από τα δύο μέρη. Εκείνο που συμφωνήθηκε και μάλιστα είναι και αδιαπραγμάτευτο είναι η άμεση επιστροφή στην πρώτη κατηγορία».

Για τον Χρύση Μιχαήλ: «Ο Χρύσης Μιχαήλ είναι ένας προπονητής που έχει να επιδείξει τα καλύτερα και δεν θα μπορούσε να μην μας ενδιαφέρει».

Για το αν ο νέος προπονητής θα αναλάβει άμεσα: «Όποιος προπονητής ξεκινήσει θα είναι με το τέλος της χρονιάς. Δεν θα ήταν σωστό να κοουτσάρει την ομάδα στις εναπομείναντες αγωνιστικές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

 Στο δεύτερο... «καθάρισε» Live Score

Στο δεύτερο... «καθάρισε»

Η Δόξα μπήκε «φουριόζα» στο Β’ μέρος και με τα γκολ των Σαντίκ, Μπένι και Εμπραλίτζε πήρε ένα σημαντικό τρίποντο
24sports team
 |  ΠΑΕΕΚ