ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργιάδης: «Από μόνη της η παρουσία του Χρύση, φωνάζει επάνοδος»

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν τα κατάφερε η ΠΑΕΕΚ για την παραμονή της στην Α' κατηγορία και έτσι από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Β' κατηγορία. Ο πρόεδρος της ομάδας, Κλεάνθης Γεωργιάδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό: «Ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς άγχος να το απολαύσουμε, χωρίς κανένα ενδιαφέρον, το μόνο ενδιαφέρον είναι η αξιολόγηση κάποιων ποδοσφαιριστών οπότε νομίζω θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι»

Για τον Χρύση Μιχαήλ: «Η αξιολόγηση ξεκίνησε εδώ και 10 μέρες, μάζευε πληροφορίες. Αξιολογούνται και κάποιο άλλοι ποδοσφαιριστές από την Κύπρο, και ξένοι και έχουμε ραντεβού με το τέλος του πρωταθλήματος. Θα γίνουν σημαντικότατες διαφοροποιήσεις. Έχει να κάνει με το μπάτζετ έχει να κάνει με τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών, είναι πολλά αλλά το βασικότερο είναι ο προϋπολογισμός. Είχαμε βάλει κάποια κριτήρια για να καταλήξουμε. Θέλαμε ένα προπονητή ο οποίος ξέρεις τις μικρές κατηγορίες, που έχει ξανακάνει άνοδο, να μπορεί να χτίσει μια ομάδα, θέλαμε ένα Κύπριο που να έχει επαφές με την κυπριακή πραγματικότητα, για να ξέρει ποιοι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν με το σύστημα του. Χαιρόμαστε που καταλήξαμε με τον Χρύση, από μόνη της η παρουσία του στην ΠΑΕΕΚ, φωνάζει πως η ομάδα επιστέφει στην Β’ κατηγορία με μοναδικό στόχο την επάνοδο στην επόμενη χρονιά. Δεν έχει ακόμη καταλήξει για συνεργάτες. Με το που τελειώσει το πρωτάθλημα θα καταλήξει»

Για τον Σεργίδη: «Ο Μάκης και ο Πανίκος Σάκκης είναι οι άνθρωποι που θα είναι με χρυσά γράμματα το όνομά τους, αφού πετύχαμε τον μεγαλύτερο άθλο που πέτυχε ποτέ η επαρχία Κερύνειας. Δεν είναι η πρώτη φορά που τον αποχαιρετάμε, ελπίζω να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας. Ελπίζω να υπάρχουν και άλλοι που να εκτιμούν το έργο τους. Ο Μάκης έχει μεγαλώσει ως προπονητής και αν ο προϋπολογισμός ήταν μεγαλύτερος θα έκανε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Κατάφερε και οδήγησε το ποδήλατο, αν του δώσεις Μερσεντές θα το οδηγήσει καλύτερα».

Αν έχουν φύγει παίχτες: «Ναι έχουν φύγει αρκετοί. Ο Νάντος, που μετά τον τραυματισμό του δεν μπορούσε να επανέλθει φέτος, ο Λίβι που ήρθε τον Γεννάρη και μετά την μαθηματική πτώση δεν είχε λόγο να παραμέινει, ο Τάις ο οποίος ήταν από πέρσι μαζί μας, δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής. Μας βόλεψε γιατί έγιναν οικονομικές περικοπές χαρίζοντας κάποιους μισθούς ενώ η προσπάθεια είχε φτάσει στο τέρμα και δεν είχαμε κάτι να ελπίζουμε. Έχουμε πει ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά τα οποία θα αξιολογηθούν αν θα συμπεριληφθούν στο νεο ρόστερ. Οι Κύπριοι είναι εκεί και κρατάνε τη σημαία ψιλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση