ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλεάνθης: «Ένιωσε πως ήθελε αλλαγή ο Μάκης»

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Αναλυτικά, τι δήλωσε:

Για την αποχώρηση του Μάκη Σεργίδη: «Η αλήθεια είναι ότι νιώσαμε πως πρέπει να αλλάξει κλίμα να κλείσει ο κύκλος, σε συνάντηση που είχαμε μας ανάφερε πως θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς. Βεβαίως η συζήτηση δεν υπήρξε ποτέ ότι θα εγκαταλείψουμε το σκάφος στα δύσκολα, για αυτό είπαμε να προσπαθήσουμε όπως είμαστε τώρα, και στο τέλος της χρονιάς να αλλάξουν τα δεδομένα. Στο τέλος της χρονιάς να κάνει το επόμενο βήμα, χωρίς να έχει κάτι συγκεκριμένο, θεωρώ πως θα τον ψάξουν ομάδες μετά την δουλειά που έκανε στην ΠΑΕΕΚ».

«Μεγάλωσε μαζί με το μεγάλωμα της, οι επιτυχίες της ΠΑΕΕΚ είναι επιτυχίες του Μάκη, ξαναχώρισαν οι δρόμοι μας, μπορεί να ξαναέρθει, το όνομα του είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα, είναι ο πρώτος προπονητής που πήρε πρωτάθλημα, έπαιξε στην Α’ κατηγορία, βρήκαμε την χημεία μας λειτουργήσαμε σε δύσκολες συνθήκες άψογα. Ο ίδιος ένιωσε ότι χρειάζεται μια αλλαγή, ότι έδωσε το έδωσε θεωρεί, με θετικό πρόσημο, παρότι είχαμε στο συμβόλαιο δικαίωμα και για την νέα χρονιά. Μπορούν να τον προσεγγίσουν ομάδες είναι ελεύθερος, εμείς θα ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό μας, είτε παραμείνουμε στην κατηγορία είτε όχι. Δεν θα τα παρατήσουμε, δεν αρμόζει και στην φυσιογνωμία της ομάδας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα διεκδικήσουμε και τα επτά παιχνίδια, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, και οι άλλες ομάδες που είναι βαθμολογικά καλύτερα έχουν να δώσουν αγώνες. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια, ήταν δύσκολο, δεν έχει τόση σημασία το αποτέλεσμα, εφόσον καταφέραμε να κάνουμε μέχρι σήμερα μια αξιοπρεπή παρουσία, η πρώτη εμφάνιση μιας κατεχόμενης επαρχίας ζωγράφισε τις θύμισες της κατεχόμενης Κερύνειας. Στάλθηκε ένα μήνυμα, καλό είναι η επαρχία να έχει ομάδα στην Α’ κατηγορία, για να κρατάει ζωντανή την φλόγα της επιστροφής, αλλά πρέπει να αγκαλιάσουν περισσότεροι από ότι είμαστε τώρα, γιατί το κυριότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό».

«Κυκλοφορήσαμε ένα λαχνό, δεν είχε την ανταπόκριση που αναμέναμε, ήταν αναμενόμενο, η κλήρωση θα γίνει στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος θα έχει πολλά δώρα. Η σημασία είναι να βοηθηθεί το σωματείο. Υπάρχουν σε διάφορους τόπους, όποιος μπορεί όπως μπορεί, μέχρι να καθιερωθεί η ομάδα στην Α’ κατηγορία».

Για τον επόμενο προπονητή: «Δύσκολο πριν το τέλος της σεζόν να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση, χωρίς να αποκλείεται οτιδήποτε. Εάν θέλουμε να έρθει νέος προπονητής από τώρα είναι σύμφωνος και ο Μάκης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

 Στο δεύτερο... «καθάρισε» Live Score

Στο δεύτερο... «καθάρισε»

Η Δόξα μπήκε «φουριόζα» στο Β’ μέρος και με τα γκολ των Σαντίκ, Μπένι και Εμπραλίτζε πήρε ένα σημαντικό τρίποντο
24sports team
 |  ΠΑΕΕΚ