ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειλιμίντρης: «Έμειναν μόνο τα τυπικά για το “Α. Παπαδόπουλος”»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 ο πρόεδρος του Οθέλλου Αθηαίνου

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του Οθέλλου Αθηαίνου, Αντώνης Χειλιμίντρης, ο οποιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και στο ποια θα είναι η έδρα της ομάδας στην Α’ κατηγορία.

Τα όσα ανέφερε:

Για την άνοδο: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε με στόχο να μπούμε στην πρώτη οκτάδα. Να δούμε τις δυνάμεις μας εμάς και των άλλων ομάδων. Στην πορεία το πολεμήσαμε και τελειώσαμε πρωταθλητές».

Για την παραμονή Γαρπόζη στον πάγκο: «Σίγουρα ναι. Έχουμε δώσει τα χέρια απλά οι υπογραφές θα πέσουν μετά την Γενική Συνέλευση της Πέμπτης. Να ευχαριστήσω τον πρώτο μας προπονητή που ήταν ο αρχιτέκτονας της χρονιάς με τον νεαρό τον Κύπρο Μούζουρο. Πήραμε πολλούς βαθμούς με τον Κύπρο. Μετά ήρθε ο κύριος Τούτιτς και στο τέλος καταλήξαμε με τον Γαρπόζη. Έναν πολύ σοβαρό προπονητή ».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Θα στηριχθούμε σε νεαρούς Κύπριους ταλαντούχους. Θα το πάμε 50% - 50% με ξένους και Κύπριους. Ο κορμός της ομάδας θα μείνει. Θέλουμε με τις σωστές επιλογές  να ανταποκριθούμε. Στα τηλεοπτικά θα προχωρήσουμε με την ΚΟΠ TV. Είχαμε συμφωνία από τα προηγούμενα χρόνια».

Για την έδρα στην Α’ κατηγορία: «Είμαστε στο ψάξιμο. Είμαστε κοντά στο Παπαδόπουλος. Εξετάζεται και το Αμμόχωστος. Θα κάνουμε μια μικρή υπέρβαση για να πάμε στο γήπεδο της Ανόρθωσης. Είχαμε συνάντηση με την διοίκηση της Ανόρθωσης και έμειναν μόνο τα τυπικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση