ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΣΠ: «Ο Μοντέιρο θα διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του»

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή ο ΠΑΣΠ

Ο ΠΑ.Σ.Π. ενημερώνει ότι επικοινώνησε σήμερα το πρωί μαζί μας ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής και μέλος μας Jorge Monteiro ζητώντας τη στήριξη του Συνδέσμου. Ο Jorge είναι έντονα απογοητευμένος και αναστατωμένος από την ψεσινή ανάρτηση / δημόσια τοποθέτηση του μέχρι πρότινος σωματείου του Οθέλλος Αθηένου με την οποία επιτίθεται αχρείαστα εναντίον του ποδοσφαιριστή και τον ειρωνεύεται δημόσια αφήνοντας υπόνοιες για το χαρακτήρα και την ποδοσφαιρική του αξία. Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή, όσα αναφέρονται από το σωματείο είναι παντελώς αναληθή.

Το γεγονός ότι η συνεργασία του ποδοσφαιριστή με το σωματείο τερματίστηκε πρόωρα μονομερώς από το σωματείο και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι θα διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του, δεν δίνουν κανένα δικαίωμα στο σωματείο να δημοσιεύει τέτοιου είδους σχόλια εναντίον του ποδοσφαιριστή τα οποία δύνανται να ληφθούν σαν δυσφημιστικά για την εικόνα του και να προκαλέσουν ζημιά στο επάγγελμά του.

Σαν ΠΑ.Σ.Π. δεν ανεχόμαστε ούτε επιτρέπουμε τέτοια μεταχείριση των μελών μας και δηλώνουμε στο πλευρό του για να βοηθήσουμε αυτόν και την οικογένεια του με οποιοδήποτε τρόπο χρειάζονται.

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση