ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η θέση του Οθέλλου: «Δεν έφυγε εσκεμμένα ο Λαγιέκ»

Δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Οθέλλου

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται το θέμα Μασιά – Κωνσταντίνου, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή ενώπιων του δικαστηρίου με σχετικό δικαστικό ένταλμα το οποίο αφορά υποψία για χειραγώγηση αγώνα και συγκεκριμένα αυτόν του Οθέλλου με την Αγία Νάπα. Στο πλαίσιο αυτό ο γενικός γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Ένα πρώτο σχόλιο: «Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να συζητώ για τέτοια θέματα, γιατί πιστεύω πως είμαι ένας απ’ τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου που το βλέπουν ως μέσο άθλησης και όχι πλούτου. Πρέπει να τοποθετηθώ όμως γιατί κάποιος πρέπει να εκφράσει την πολιτική του Οθέλλου»

Για τις ενέργειες του Οθέλλου: «Εμείς απ’ την πρώτη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι, γεμάτοι αγανάκτηση και οργή και πολλά νεύρα και ένταση προσπαθήσαμε να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση καθώς πιστέψαμε πως υπήρχε κάποιο είδος δόλου σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Συνεδριάσαμε στο πόδι και αποφασίσαμε να στείλουμε επιστολή στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το θέμα αυτό. Υπήρχε και προηγούμενο με τους φακέλους και θεωρήσαμε πως η ομάδα μας έχει στοχοποιηθεί από κέντρα που δεν θέλαμε. Ζητήσαμε απ’ την ομοσπονδία να δει το βίντεο και να δει αν το παιχνίδι ήταν σωστό στον τρόπο που εξελίχθηκε ή αν υπήρχε κάτι άλλο. Νομίζω πως άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να αναφέρεται συνέχεια το όνομα της ομάδας και νομίζω πως ο Οθέλλος ίσως αποτελέσει την αρχή για αλλαγές».

Για το γεγονός πως αναφέρθηκε στο δικαστήριο συνάντηση Μασιά – Ποδοσφαιριστή Οθέλλου πριν τον αγώνα: «Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη περίπτωση. Η δουλειά μου είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είχα την πρόσβαση και δεν ξέρω αν έγιναν αυτά τα πράγματα».

Για τον κ. Λαγιέκ και το γεγονός πως έφυγε απ’ το γήπεδο: «Θα σας πω την εμπειρία μου. Έτυχε πολλές φορές να έρθουν εκπρόσωποι διαιτητών να δουν ένα παιχνίδι. Πιστεύω πως ο άνθρωπος δεν έφυγε εσκεμμένα. Δεν πιστεύω πως ήταν σκόπιμο. Και άλλοι ήρθαν είδαν κομμάτια του αγώνα ή ολόκληρο αγώνα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Λαγιέκ. Πιθανόν όμως το γεγονός ότι έφυγε ο κ. Λαγιέκ να επηρέασε τον διαιτητή του αγώνα. Μας ξένισε απ’ την αρχή το γεγονός πως όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίων μας. Μας στέρησαν τρεις ποδοσφαιριστές και αυτό είναι θέμα. Δεν είναι τόσο ότι χάνεις ένα παιχνίδι με ένα πέναλτι το οποίο δεν ήταν πέναλτι αλλά και τα επόμενα. Την Παρασκευή έχουμε παιχνίδι κόντρα στον ΑΣΙΛ και δεν έχουμε τερματοφύλακα».

Για το αν ο Οθέλλος θα κατέβει στον αγώνα: «Είπαμε και πριν πως βρεθήκαμε δυο φορές στο μάτι του κυκλώνα και να μας συζητά η Κύπρος. Η μια ήταν το παιχνίδι με τον ΠΟΞ για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα χωρίς να υπάρχει ευθύνη. Τώρα έγινε και αυτό και αντιδράσαμε στέλνοντας επιστολή στην ΚΟΠ και πάλι ζητώντας συνάντηση γιατί σαν ομάδα αδυνατούμε να κατεβούμε στο γήπεδο. Είπαμε ότι αν δεν δεχθεί η ΚΟΠ να μας ακούσει ή να έχουμε συνάντηση τότε θα φθάσουμε μέχρι το σημείο να μην κατέβουμε στο πρωτάθλημα. Το πρώτο μέτρο ήταν να μην κατεβεί η ομάδα Κ19. Αυτή τη στιγμή ξέρω σίγουρα πως η ΚΟΠ ανταποκρίθηκε και έχουμε ραντεβού την Τρίτη και έτσι θα κατέβουμε στον αγώνα με τον ΑΣΙΛ και θα δούμε στην πορεία τι θα βγει απ' την συνάντηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση