ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρούσος για άνοδο, πανηγυρισμούς και πρωτάθλημα

Δηλώσεις εκ μέρους του Οθέλλου

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Πίσω από τη Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, μίλησε εκ μέρους του Οθέλλου ο Κωνσταντίνος Καρούσος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή νίκη της ομάδας που χάρισε και την άνοδο στην Α' Κατηγορία, στα πανηγυρία που έγιναν στην Αθηαίνου αλλά και στο τελευταίο ματς με την Ομόνοια 29ης Μαΐου που κρίνει τον τίτλο. 

Τα κυριότερα σημεία: 

«Περιμέναμε πολύ την επιστροφή μας στην Α’ Κατηγορία, μετά και τον τρόπο που χάσαμε την άνοδο την σεζόν 20/21 στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλαμε όλοι να πετύχουμε τον στόχο μας, δουλέψαμε σκληρά, είχαμε μια σταθερότητα και τα καταφέραμε. Στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

«Έγιναν ξέφρενα πανηγύρια στο χωριό με το που έφτασε η αποστολή, όλοι χάρηκαν την άνοδο και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και στο τελευταίο ματς για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αλέξη Γαρπόζη, τον βοηθό προπονητή Μάριο Γεωργίου, τον προπονητή τερματοφύλακών Ευαγόρα Χατζηφραγκίσκου, τον γυμναστή Χριστόδουλο Μπαγλά και τον έφορο Ανδρέα Βασιλείου»

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε στο ηχητικό: 

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση