ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καταπάτηση κάθε Αρχής Δικαίου»

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος από Ονήσιλο

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε ανακοίνωση προέβη ο Ονήσιλος Σωτήρας μετά την ποινή του Αθλητικού Δικαστή σε αυτή και στον Αχυρώνα, για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στο μεταξύ τους παιχνίδι

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Θεωρούμε ότι η καταδίκη του Ονήσιλου από τη δικαστική επιτροπή της κοπ καταπατά κάθε τεκμήριο αθωότητας αφού το μόνο που λήφθηκε υπόψη είναι η έλευση κόκκινου φακέλου για το παιχνιδί της ΟΜΑΔΑΣ μας με τον Αχυρώνα. Παρόλο που η ΟΥΕΦΑ κατονομάζει τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και δεν επιρρίπτει καμιά ευθύνη στην ΟΜΑΔΑ μας αυτή καταδικάστηκε. Αυτό θεωρούμε ότι καταπατά κάθε αρχή δικαίου και δεν μπορεί να υφίσταται σε ενα ευρωπαικό ευνομούμενο κράτος. Δηλαδή όταν η Juventus διαβαθμίστηκε λόγω των στημένων στην Ιταλία μαζί της έπρεπε να διαβαθμιστούν και όλοι οι αντιπάλοι της;

Διερωτούμαστε λοιπόν ποιο είναι το μέτρο προστασίας που παρέχει η ομοσπονδία στις ομάδες που αποδεδειγμένα (βάση του μόνου τεκμηρίου το οποίο είναι η έκθεση) δεν συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Διερωτώμαστε ακόμα ποιο είναι το μέτρο προστασίας που παρέχει η ΚΟΠ στις ομάδες σε σχέση με εσκεμμένες ή/και κακόβουλες τέτοιες ενέργειες από τους αντιπάλους τους στον αγώνα. Πιο απλά πως η ομάδα μας μπορεί να προστατευτεί αν η αντίπαλος προβεί σε τέτοιες ενέργειες με σκοπό να καταγγελθούμε και οι δύο και εμένα επειδή είναι η τρίτη μου φορά να μου αφαιρεθούν 6 βαθμοί, ενώ της αντιπάλου επειδή είναι η πρώτη να τις αποκοπούν απλά οι χορηγίες.

Επιπλέον το σχετικό άρθρο των Πειθαρχικών Κανονισμών αναφέρει ότι αν ομάδα που συμμετέχει σε ύποπτο αγώνα βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης δυνατό να μην τιμωρηθεί. Εμείς με επιστολή μας θέσαμε τους εαυτούς μας στη διάθεση της ΚΟΠ και της αστυνομίας. Τι άλλο δηλαδή έπρεπε να κάνουμε αφού δεν συμμετείχαμε στις ενέργειες και δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή τους όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στην Έκθεση της ΟΥΕΦΑ; Να ξεκινήσουμε ιδιωτική έρευνα υποκαθιστώντας τις αρμόδιες αρχές; Κάτω τα χέρια σας από τον Ονήσιλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

OΝΗΣΙΛΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση