ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αν τα ονόματα μας τέλειωναν σε “ιτς” τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 από τον Κύπριο προπονητή

Πρώτος προπονητής της ενοποιημένης ομάδας του Ονήσιλου και του Αχυρώνα θα είναι ο Λιάσος Λουκά. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κύπριος προπονητής παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το αν αναλαμβάνει την ενοποιημένη ομάδα του Ονήσιλου και του Αχυρώνα: «’Έγιναν κάποιες συναντήσεις και κάποιες συζητήσεις. Όλα είναι μια χαρά. Κάθε βήμα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Υπάρχουν στόχοι στην ομάδα. Δύο ομάδες ενώνουν δυνάμεις. Υπάρχουν τέλειες εγκαταστάσεις. Αυτό που με έπεισε εμένα είναι ότι οι άνθρωποι έχουν όραμα και είναι ανοικτοί να πάνε μπροστά».

Για το αν το πρότζεκτ στην ενοποιημένη ομάδα είναι το ίδιο με αυτό που ήταν στον Άρη: «Καμία σχέση. Στον Άρη όταν πήγαμε εμείς ήταν 2-3 άνθρωποι μόνο. Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Και εγκαταστάσεων και ποδοσφαιριστών. Ο Άρης ήταν μεγάλο όνομα για την Β’ Κατηγορία αλλά δεν υπήρχαν άνθρωποι εκεί. Μέχρι που ήρθε ο επενδυτής. Το πρότζεκτ εδώ δεν είναι το ίδιο. Υπάρχει όρεξη και αγάπη για αυτό το πράγμα που πάνε να κάνουν».

Για το μπάτζετ: «Υπερβολές δεν υπάρχουν. Από μόνο του το μπάτζετ δεν λέει κάτι. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Θεωρώ ότι εμείς δεν βιαζόμαστε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξοδεύουμε υπέρογκα ποσά».

Για το αν θα έρθουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά: «Είναι κάποιοι παίκτες που πέρασαν από την Α’ Κατηγορία. Με κάποιους είμαστε κοντά με άλλους μακριά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν παίκτες και ξένοι και κύπριοι που μπορούν κάνουν τη διαφορά. Αλλά δεν βιαζόμαστε. Υπάρχει πάρα πολύς χρόνος».

Για το αν νιώθει ακόμα πιο έμπειρος μετά και τα όσα πέτυχε στην καριέρα του: «Είναι η έβδομη χρονιά που είμαι προπονητής. Μαθαίνουμε. Πρέπει να κάνουμε κι άλλη δουλειά, να δείξουμε έργο. Θέλω να πετύχω. Έχω στόχους προσωπικούς. Διάλεξα να είμαι ο προπονητής σε αυτή την νεοσύστατη ομάδα και να είμαι ο πρώτος προπονητής της. Ευελπιστώ να είμαι και ο πρώτος που θα είμαι μαζί της στην Α’ Κατηγορία».

Για το ότι στην Κύπρο πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς για να έχεις διάρκεια: «Έτσι είναι. Αν τα ονόματα μας τέλειωναν σε “ιτς” τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του και παίρνει ότι του αξίζει».

ΟΝΗΣΙΛΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Στα ημιτελικά με... 8άρα!

Στα ημιτελικά με... 8άρα!

Η ΑΕΚ «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση αφού επικράτησε με 8-0 του Ονήσιλου στη Λάρνακα για το κύπελλο
24sports team
 |  ΑΕΚ