ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Δύναμη μας ο κόσμος μας»

Στόχος για την Ομόνοια Ψευδά είναι η παραμονή στην Β' κατηγορία

Στην Ομόνοια Ψευδά εισέρχονται με αισιοδοξία στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας. Με στόχο την παραμονή στη Β κατηγορία εισέρχεται στο πρωτάθλημα η νεοφώτιστη Ομόνοια Ψευδά. Αυτό είναι το μήνυμα που στείλανε οι άνθρωποι του σωματείου του Ψευδά σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο οίκημα του σωματείου σήμερα το μεσημέρι. Παρόντες ο πρόεδρος Παναγιώτης Κατσιάρης, ο προπονητής Πανίκος Σπύρου  και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Δώρος Κατσιάρης. Απαντες έπλεξαν το εγκώμιο του κόσμου της ομάδας, που  την ακολουθεί παντού.

Με βάση τα όσα λέχθηκαν ο στόχος είναι να αντικρίζεται το κάθε ματς ξεχωριστά με βασικό στόχο την παραμονή. Ο πρόεδρος δήλωσε ότι η μέρα είναι ιστορική αφού σε 4 χρόνια η ομάδα ανέβηκε από το αγροτικό στη Β' κατηγορία.

 Δύο ξένοι κήπερ

Είπε ότι το μισθολόγιο της ομάδας είναι 93000 ευρώ, ενώ σημείωσε ότι η ομάδα  ενέταξε φέτος  στη δύναμη της για πρώτη φορά στην ιστορία της μη Κύπριους παίκτες. Δυο ξένους και δυο κοινοτικούς. Οι δυο από αυτούς είναι τερματοφύλακες. Οπως τόνισε ο κόουτς Πανίκος Σπύρου αυτό έγινε γιατί όσους Κύπριους πήρε για να έλθουν δεν ερχόντουσαν καθώς δεν ήθελαν να παίξουν στη Β' κατηγορία!

Λέχθηκε ακόμη ότι η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών της ομάδας είναι χωριανοί. Ο Πανίκος Σπύρου αναφερόμενος στο ματς της πρεμιέρας. με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ είπε ότι φαβορί είναι ο αντίπαλος, αλλά η ομάδα του θα. επιδιώξει τη νίκη.

Έγινε επίσης λόγος για το γήπεδο της ομάδας που είναι δυνατή έδρα.

Τη συνέντευξη συντόνιζε ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας Βασίλης Τσιρόπουλος.

 Με το τέλος της συνέντευξης  η ομάδα παραχώρησε γεύμα στους εκπροσώπους του Τύπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

OΜΟΝΟΙΑ ΨΕΥΔΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X