ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιο έτοιμη από ποτέ για την άνοδο!

Οι αριθμοί της Ομόνοιας Αραδίππου «φωνάζουν» πρωτάθλημα και άνοδο στα μεγάλα σαλόνια

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μπορεί να υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας αλλά αυτή η Ομόνοια Αραδίππου φέτος έχει κάτι αλλιώτικο. Δεν είναι η ίδια σαν τα προηγούμενα χρόνια που βρέθηκε ξανά σε τροχιά ανόδου. Έχει κάτι το διαφορετικό, ο αέρας είναι άλλος, όλοι στην ομάδα το πιστεύουν και το πιο σημαντικό, το σύνολο του Ούγκο Μαρτίνς δείχνει ότι μπορεί να πιάσει το «όνειρο» της ανόδου.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Κώστας Χριστοφόρου μιλώντας στο 24sports είπε ότι η φετινή ομάδα φέρνει μπορεί να αναγεννήσει ένδοξες μνήμες του παρελθόντος. Και πράγματι από μόνη της αυτή η πρόταση λέει πολλά. Ίσως να έφτασε η ώρα η Ομόνοια Αραδίππου να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία. Το μόνο σίγουρο δείχνει ότι είναι πιο έτοιμη από ποτέ να πετύχει τον μεγάλο στόχο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Ομόνοια Αραδίππου για 14 παιχνίδια είναι αήττητη, ένα σερί απίστευτο για τα δεδομένα της Β’ Κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα από την μέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Ούγκο Μαρτίνς δεν έχει δεχθεί ήττα στο πρωτάθλημα, μετρώντας εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες, έχοντας ως απολογισμό τερμάτων 21 υπέρ και 5 κατά με εννέα cleansheets. Στατιστικά σίγουρα απίστευτα, που αν τα «περιστέρια» συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο τότε σίγουρα θα ανέβουν κατηγορία.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση