ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια Αραδίππου: Ο Σέργης το πίστευε και το είπε...

Για το ματς με την Ομόνοια 29Μ και το πρωτάθλημα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ομόνοια Αραδίππου χθες έκανε το πιο σημαντικό άλμα για τον τίτλο, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας 29Μ μέσα στο ΓΣΠ και βρίσκεται στην 1η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά, μία αγωνιστική πριν το τέλος και μόνο με αυτοκτονία θα χαθεί ο τίτλος. 

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σας παρουσιάσαμε συνέντευξη με τον Σέργη Αβραάμ που έγινε την περασμένη Δευτέρα (15/04), αρχής της εβδομάδας δηλαδή που η Ομόνοια Αραδίππου θα έδινε τον τελικό πρωταθλήματος με τους "πράσινους". 

Πραγματοποιώντας τη συνέντευξη με τον αρχηγό της Ομόνοιας, πολλάκις αναφερόταν στον ντέρμπι με την Ομόνοια 29Μ και έλεγε συνεχώς πως η ομάδα του θα κερδίσει για να πλησιάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν το έκανε απλά για τα μάτια του κόσμου. Ο Σέργης το πίστευε όχι μόνο αυτή την εβδομάδα, αλλά και όταν η Ομόνοια Αραδίππου βρέθηκε στην 4η θέση και το όνειρο της ανόδου πήγε να χαθεί. 

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη με τον Σέργη Αβραάμ: 

«Εγώ το πίστευα από την Πέγεια. Μετά που κερδίσαμε τους το είπα μέσα στο αποδυτήρια ότι πήραμε νίκη πρωταθλήματος και είσαστε μάγκες, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε είτε το θέλουν είτε όχι. Τώρα πάμε με την Ομόνοια 29Μ και το πιστεύω ακράδαντα ότι η Ομόνοια Αραδίππου θα πάρει το πρωτάθλημα».

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση