ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια Αραδίππου: «Εβίβα Περιστέρια»

Η ομάδα της Αραδίππου τα πάει εξαιρετικά

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ομόνοια Αραδίππου επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της ΕΝΠ, έχοντας παλικαρίσια εμφάνιση και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα ότι μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα φέτος, ενώ περιμένει το σημερινό αποτέλεσμα της Ομόνοιας 29Μ για το αν θα παραμείνει στην κορυφή.

Τα «περιστέρια» μπορεί να μην ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, όμως η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, δίνοντας τα ηνία στον Ούγκο Μαρτίνς, ο οποίος μεταμόρφωσε την Ομόνοια και την άλλαξε ως προς το καλύτερο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετρά το απόλυτο στον πάγκο της Ομόνοιας, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια κατάφερε να πάρει τέσσερις νίκες, οδηγώντας την ομάδα στην κορυφή.

Φυσικά ο Μαρτίνς ήρθε και βρήκε ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο στήθηκε αρκετά σωστά από την ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας.

Στο σύνολο των «περιστεριών» βρίσκονται νεαροί και έμπειροι παίκτες που καθιστούν την ομάδα ένα τέλειο μείγμα που αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.

Αναφορικά ξεχωρίζουν ο τερματοφύλακας Λούκας Σακκάς που απέκρουσε και πέναλτι με την ΕΝΠ, αλλά και οι νεαροί Κουμπαρής, Σιήκκης, Φώτη, Ποντικός, Χαβέλκα και Καρίμ Μεκαουΐ, ενώ υπάρχουν και οι έμπειροι παίκτες που κάνουν τη διαφορά όπως οι Τσιάμης, Ζερόμ, Κουρούπης, Κύπρου, Βιλμάρ, Αβραάμ και Καλλής.

Επί της ουσίας η Ομόνοια κατάφερε με τον Μαρτίνς στον πάγκο να κάνει την επανεκκίνηση που έψαχνε και πλέον πρέπει να συνεχίσει στις ίδιες υψηλές πτήσεις και όπως αναφέρεται στον ύμνο της ομάδας «Εβίβα Περιστέρια».

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση