ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια Αραδίππου: Απόλυτη με αέρα κορυφής!

Τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια και είναι μόνη στην πρώτη θέση

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Με το πέρας της 3ης αγωνιστικής η Ομόνοια Αραδίππου είναι μόνη στην κορυφή μετρώντας το απόλυτο, έχοντας τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια που έδωσε.

Η ομάδα του Αιμίλιου Τέκκη παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη και βελτιωμένη στους τομείς που πρέπει.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια νίκησε, όμως δέχτηκε γκολ και στο ματς με την Κρασάβα-ΕΝΥ Ύψωνα δέχθηκε τρία, πράγμα που έκανε τον Κύπριο κόουτς να προβληματιστεί.

Επόμενο παιχνίδι ήταν απέναντι στην Ομόνοια 29Μ στο «Αμμόχωστος», σε ένα γήπεδο πραγματικό «καμίνι» με τους φίλους των γηπεδούχων να γεμίσουν την εξέδρα που είχαν στη διάθεση τους, βάζοντας πίεση στην αντίπαλη ομάδα.

Όμως το σύνολο της Αραδίππου δεν «μάσησε» και απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν παραβιάστηκε καν η εστία του, κατάφερε να πάρει πολύτιμη νίκη με 2-0.

Το σημαντικό πέραν από τη νίκη για τα «περιστέρια» ήταν το γεγονός ότι η ομάδα δεν δέχτηκε γκολ και αυτό οφείλεται κατά πολύ και στον τρόπο που επέλεξε να παίξει ο Αιμίλιος Τέκκης, ο οποίος χωρίς καμία αμφιβολία αντιμετώπισε την Ομόνοια 29Μ όπως έπρεπε. Δηλαδή με συμπαγής άμυνα, σωστή μεσοαμυντική λειτουργία και την ώρα που έπρεπε να χτυπήσει το έκανε. Μπορεί να μη βρήκε τις πολλές φάσεις η Ομόνοια Αραδίππου, αλλά τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη.

Αξιοσημείωτη ήταν η εξαιρετική παρουσία του 39χρονου αρχηγού της ομάδας, Αντώνη Παναγή, ο οποίος ήταν άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και θα μείνει για λίγο εκτός δράσης. Επίσης στα θετικά η εμφάνιση του Σέργη Αβραάμ και το γκολ που πέτυχε αλλά και η πρώτη παρουσία του Χαράλαμπου Κυριακίδη κάτω από την εστία, ο οποίος εκεί που χρειάστηκε δήλωσε παρών και έκανε το πρώτο cleansheet του και το δεύτερο της ομάδας του.

Επόμενο ματς την Παρασκευή με την Αναγέννηση Δερύνειας στο ΓΣΖ, όπου μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η 4η νίκη στο πρωτάθλημα για να διατηρηθεί στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση