ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
31 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Θύρα 9: «Να προετοιμάσουμε την Λευκωσία για όλα τα ωραία»

Ετοιμάζονται οι οργανωμένοι της Ομόνοιας 29Μ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 αναφορικά με τους τελευταίους κρίσιμους αγώνες που έχει να δώσει η Ομόνοια 29Μ.

Αναλυτικά: 

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η ανηφορική μα συνάμα περήφανη διαδρομή που διανύσαμε αυτά τα 3 χρόνια μπαίνει αισίως στην τελική ευθεία. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ για ακόμα ένα άθλο, τον μεγαλύτερο (μέχρι τον επόμενο) στην ιστορία. Απομένουν 90 λεπτά μόνο για να σφραγιστεί η άνοδος στην Β κατηγορία και 180 λεπτά για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες καλούμε ξανά άπαντες σε επαγρύπνηση για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Απομένουν λίγα ακόμα μέτρα λοιπόν για την τελική ευθεία και θέλουμε να τα περπατήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Το πάρτι θα αρχίσει από την Παρασκευή το βράδυ με ένα Pre-game βγαλμένο από τα παλιά. Για αυτό καλούμε όλο τον ανυπότακτο Πράσινο Λαό όπως κατακλύσει τον κεντρικό μας σύνδεσμο. Το πάρτι θα συνεχιστεί το Σάββατο από νωρίς όπου θα προετοιμαζόμαστε για το πιο καθοριστικό παιχνίδι μέχρι τώρα.

Με πορεία από τα παλιά στις 14:00 αναχωρούμε μαζικά και δυναμικά για να συνοδεύσουμε την αποστολή στο μακάρειο στάδιο και να μεταφέρουμε το πάθος μας στα αδέλφια που θα κληθούν να αγωνιστούν. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε πίσω στον κεντρικό για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα και να "προετοιμάσουμε"' την Λευκωσία για όλα αυτά τα ωραία που θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα με αποκορύφωμα την 29η Μαΐου.

Για 1948 λόγους πάμε να σηκώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού ακόμα πιο ψηλά.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση