ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θύρα 9: «Είδε όλη η Κύπρος από την τηλεόραση τι έχει συμβεί»

Η ανάρτηση των οργανωμένων της Ομόνοιας 29ης Μαΐου

Ανάρτηση από τη Θύρα 9 για το ματς της Ομόνοιας 29ης Μαΐου με την ΑΕΖ. Το οργανωμένο οπαδικό σύνολο συγχαίρει τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του, τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. 

Αναλυτικά:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ

Καταρχάς θέλουμε να συγχαρούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας, για την μεγαλειώδη παρουσία του προχθες στο γήπεδο. Τα εισιτήρια που εκδόθηκαν για τον αγώνα, ήταν φυσικά πολύ λίγα για να καλύψουν την τεράστια ζήτηση που υπήρχε, όπως και το γήπεδο ακόμα μια φορά ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Αυτός ο λαός παρέδωσε μαθήματα οπαδισμού και ανάγκασε τους πάντες να μιλούν γι’ αυτόν με θαυμασμό.

Συγχαίρουμε επίσης τους λεβέντες ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο. Είναι οι πραγματικοί νικητές, στα μάτια μας είναι και πρωταθλητές, γιατί απέδειξαν ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να τους κερδίσει όταν όλα κρίνονται στο γήπεδο. Είδε όλη η Κύπρος προχτες από την τηλεόραση τι έχει συμβεί, δεν θα επεκταθούμε εμείς γιατί δεν μάθαμε να μοιρολατρούμε, ούτε να αντιμετωπίζουμε την όποια αδικία με ηττοπάθεια.

Το τι πετύχαμε αυτά τα 5 χρόνια, μα και φέτος ειδικότερα, αποτελούν ήδη ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός που δεν μπορεί να αγνοήσει ή να παραβλέψει κανείς. Ο ανυπότακτος πράσινος ΛΑΟΣ που μετέτρεψε σε έδρα του όλη την Κύπρο και η συγκλονιστική πορεία της ομάδας μας, συντάραξε τα θεμέλια του κυπριακού ποδοσφαίρου και προκάλεσε πανικό στους αντιπάλους που επιστράτευσαν κάθε μέσο και μηχανισμό, για να εμποδίσουν το σωματείο μας να πετύχει την άνοδο.

Όλα αυτά που προηγήθηκαν μέχρι τον προχτεσινό αγώνα, είναι απλά ενδεικτικά για το πόσο φοβούνται πλέον την ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ και την ΘΥΡΑ 9, αυτοί που εκπροσωπούν ή είναι μέρος του σάπιου κατεστημένου. Γίναμε πλέον ο εφιάλτης τους και να είναι σίγουροι, ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή, γιατί όσα εμπόδια κι αν ορθώσουν, όποια βοήθεια κι αν έχουν από το κράτος και παρακράτος, τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Γιατί έχουμε κάτι που δεν έχουν αυτοί, γι’ αυτό μας ζηλεύουν και μας μισούν. Έναν ΛΑΟ περήφανο, γεννημένο νικητή, που δεν μπορεί να τον υποτάξει κανείς και τίποτα.

Αδέρφια είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να έχουμε ψηλά τα κεφάλια και να νιώθουμε ότι είμαστε νικητές σε αυτές τις μάχες που δώσαμε και φέτος. Το όνειρο δεν έχει σβήσει, παραμένει ζωντανό, γιατί αυτός ο ΛΑΟΣ κι αυτή η ομάδα δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να πετύχει. Την επόμενη εβδομάδα πάμε να κατακλύσουμε ακόμα ένα γήπεδο, να χειροκροτήσουμε τους πραγματικούς πρωταθλητές και να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την δικαίωση.

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΥΡΑ 9

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση