ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θύρα 9 : «Δεν θα είμαστε παρών, πολύ λίγα τα 70 εισιτήρια»

Ανακοίνωσε αποχή από το τελευταίο ματς της Ομόνοιας29Μ

Ανακοίνωση από την Θύρα 9 που ενημερώνει ότι θα απέχει από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου κόντρα στον Οθέλλο στην Αθηαίνου.

Αναλυτικά:

«Η τελευταία εβδομάδα μιας χρονιάς που αφήνει ιστορία.

Το Σάββατο το πρωί στο κοινοτικό στάδιο αραδίππου τα λεβεντόπαιδα των U19 μας σφραγίζουν την άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα με νίκη κατακτούν και το πρωτάθλημα. Η ΘΥΡΑ 9 θα είναι εκεί για να τιμήσει τους μικρούς που γράφουν την δική τους ιστορία. Ραντεβού στις 10 το πρωί για να σταθούμε πλάι τους.

Την Κυριακή στον τελευταίο αγώνα της Τριφυλλάρας δεν θα είμαστε παρων. Τα 70 εισιτήρια που μας αναλογούν είναι πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των μελών μας. Για αυτό έχει αποφασιστεί οπως δούμε τον αγώνα στο κεντρικό μας σπίτι στην Λευκωσία. Από νωρίς πρασινίζουμε τον κεντρικό και καλούμε όλα τα αδέλφια από όλες τις πόλεις οπως δώσουν δυναμικό παρών. Μετά τον αγώνα περιμένουμε τους λεβέντες μας στο σπίτι μας για να τους υποδεχτούμε οπως τους αρμόζει.

Την Δευτέρα 1η του Μάη στις 16:00 δίνουμε ραντεβού στον κεντρικό και στις 17:00 αναχωρούμε για την καθιερωμένη πορεία που γίνεται κάθε χρόνο για την εργατική πρωτομαγιά.

Στηρίζουμε τις δράσεις όλες.

Να μην λείπει κανείς.

Μια ζωή ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ. Λόγω της αυξημένης ζήτησης για το USB του ντοκιμαντέρ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ 9, ενημερώνουμε τα αδέρφια που έχουν προπληρώσει ότι έχουμε προχωρήσει και σε δεύτερη παραγγελία την οποία θα παραλάβουμε εντός λίγων βδομάδων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση