ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ψάχνει τερματοφύλακα η Ομόνοια29Μ

Παρουσίασε το Μέγα Χορηγό της την εταιρεία Fonbet

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@sppmedia.com

Θέση στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας είναι ο στόχος της Ομόνοιας 29ης Μ., όπως αναφέρθηκε από τον εκτελεστικό γραμματέα του συλλόγου Αδάμο Ευσταθίου, στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου για την παρουσίαση του Μέγα Χορηγού στη φετινή σεζόν.

«Αν καταφέρουμε να μπούμε στην οχτάδα τότε θα κοιτάξουμε τί παραπάνω μπορούμε να πετύχουμε» σημείωσε.

Φέτος η έδρα της Ομόνοιας 29ης Μ. θα είναι στο Δάλι στο γήπεδο του Χαλκάνωρα όπου την Τετάρτη (3/8) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση (19.30) και θα είναι ανοικτή για τον κόσμο. Νωρίτερα στις 17.30 θα ξεκινήσει το Fan day με περίπτερα και μουσική και ποτό για όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Ευσταθίου, μετά την παραχώρηση του Λοϊζου στον Απόλλωνα, η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο βρίσκονται στην αναζήτηση νέου τερματοφύλακα.

Η μάρκετινγκ μάνατζερ της εταιρείας Fonbet Χρύσω Ρέππα εξέφρασε τη χαρά της εταιρείας της για αυτή τη συνεργασία η οποία θα είναι διάρκειας ενός χρόνου (2022-23). «Εκτός από το κύρος και δυναμική που απέκτησε το σωματείο σας, κάνατε πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα και είναι τιμή μας η συνεργασία μαζί σας. Εύχομαι τη νέα σεζόν να σας βρει στην Α’ κατηγορία. Θα είμαστε δίπλα σας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Ρέππα.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Μιχελής Φιλίππου σημείωσε πως η εταιρεία Fonbet μέσω αυτής της συνεργασίας θα έχει την ευκαιρία να προβληθεί. Γι’ αυτό και καλούμε τον κόσμο μας που ξέρει να στηρίζει όσους μας στηρίζουν να αγκαλιάσει την προσπάθεια».

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση