ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια 29Μ: Το όνειρο στα χέρια της!

Ικανοί για να πετύχουν την άνοδο στην Α' Κατηγορία με τον μαγικό τους κόσμο!

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου πήρε χθες (19/03) μια τεράστια νίκη κόντρα στην Πέγεια 2014 μέσα στην έδρα της επικρατώντας με 1-0 και έκανε άλμα στην 3η θέση της βαθμολογίας που εξασφαλίζει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Οι «πράσινοι» διανύουν μίαν εκπληκτική σεζόν στη Β’ Κατηγορία και όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια τους εκφράζουν την άποψη ότι αυτή η ομάδα δικαιούται το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου. Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας αποτελούμενη μόνο από Κύπριους, τότε θα καταλάβει κανείς την εξαιρετική δουλειά που έγινε το καλοκαίρι από το τιμ προγραμματισμού.

Η Ομόνοια ξεκίνησε με τις αρχές και τις ιδεολογίες, έχοντας όνειρο κάποτε να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια και φέτος είναι μία ανάσα απ’ το να καταφέρει αυτό το μεγάλο επίτευγμα. Πλέον τα πάντα κρίνονται από τα δικά της χέρια, μιας και υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Εθνικό.

Απομένουν ακόμη τέσσερις τελικοί με ΜΕΑΠ εντός, Ομόνοια Αραδίππου εκτός, ΑΕΖ εντός και τελευταία αγωνιστική με τον Οθέλλο στην Αθηαίνου.

Οι «πράσινοι» έχοντας όπλο τον «μαγικό» τους κόσμο που κάθε παιχνίδι δίνει βροντερά το παρών του σε κάθε άκρη της Κύπρου, ελπίζουν ότι μπορούν να φτάσουν τ’ όνειρο και να κάνουν το μεγάλο άλμα για την Α’ Κατηγορία.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση