Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχάλης Ξενοφώντος μίλησε στον Θεόδωρο Τσιολάκη στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» για όλα τα τελευταία νέα των πρασίνων.
Αναλυτικά:
Για τη μεγάλη νίκη απέναντι στη ΜΕΑΠ: «Το πιο σημαντικό είναι το τρίποντο. Πρώτη φορά φέτος κάναμε τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ανεβαίνει η ψυχολογία μας, όμως είμαστε προσγειωμένοι. Τίποτα δεν έχει κριθεί, υπάρχει ακόμη ένας γύρος».
Για την ανατροπή μετά το κακό ξεκίνημα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, περιμέναμε κάτι καλύτερο στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η αλλαγή προπονητή και οι δύο κινήσεις του Ιανουαρίου ήταν πολύ σημαντικές για εμάς».
Για το επόμενο παιχνίδι: «Παίζουμε με την Αγία Νάπα σε ένα δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο στο ποδόσφαιρο. Χθες δεν είχαμε καλή παρουσία, όμως καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Δεν υπάρχει εύκολη νίκη, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης».
Για τη Θύρα 9: «Ο κόσμος μας είναι πραγματικά απίστευτος. Τελείωσε το παιχνίδι και μετά από 45 λεπτά, όταν έσβησαν ακόμη και οι προβολείς, δεν σταματούσαν να τραγουδούν. Τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος την άνοδο».
Για τον Φατζο Μπουίς και το συμβόλαιό του: «Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε. Τις αποφάσεις θα τις πάρει το τεχνικό επιτελείο. Σίγουρα θα παίξει ρόλο αν καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Στηρίζουμε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες που να θέλουν να αγωνίζονται στην Ομόνοια 29Μ, είτε λόγω της πίεσης είτε λόγω των ιδανικών της ομάδας. Θέλουμε να κρατήσουμε έναν μεγάλο κορμό και για την Α’ Κατηγορία, με Κύπριους παίκτες».





























