ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μακρίδης για Ομόνοια 29Μ: «Στα 10 λεπτά δώσαμε τα χέρια»

«Και Τσάμπιονς Λιγκ να έβγαινε ο Εθνικός, θα πήγαινα στην Ομόνοια 29Μ», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Για την αποχώρησή του από τον Εθνικό και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας 29Μ, Απόστολος Μακρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία του στον Εθνικό: «Κάναμε κάκιστο ξεκίνημα, μετά ισορροπήσαμε κάπως και τελειώσαμε όπως ξεκινήσαμε. Το θετικό της υπόθεσης ήταν το κύπελλο, αυτό μας κράτησε ζωντανούς μέχρι το τέλος. Αφοσιωθήκαμε στο κύπελλο. Ήταν μοναδική εμπειρία, πρώτη φορά το έζησα. Ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Στην αρχή θέλαμε να απολαύσουμε τον τελικό. Με την κόκκινη εξισορροπήσαμε την έδρα, ήταν εκρηκτική η ατμόσφαιρα».

Για την προσπάθεια της ομάδας για επάνοδο στην πρώτη κατηγορία: «Είναι ακλόνητο φαβορί για επιστροφή στην κατηγορία».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας 29Μ: «Πήρα ένα τηλεφώνημα μετά που πήγαμε τελικό. Στα 10 λεπτά τους έδωσα το χέρι μου και τους είπα ότι και Τσάμπιονς Λιγκ να πάει ο Εθνικός, θα πάω μαζί τους. Μού άρεσε ο τρόπος που με προσέγγιζαν, βλέπαμε ο ένας τον άλλο στα μάτια. Δεν είναι παράγοντες, ο τρόπος προσέγγισης με κέρδισε. Η συμφωνία έγινε με μια χειραψία. Είμαι ψυχή τε και σώματι μαζί τους».

Για το κατά πόσον η ομάδα θα στηριχτεί και του χρόνου σε Κύπριους παίκτες: «Έχουν κάποια πιστεύω και με βρίσκουν σύμφωνο. Με έκαναν να καταλάβω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Είναι ομάδα που θέλει να δώσει ευκαιρίες στους Κύπριους. Ίσως είναι τροχοπέδη για διάκριση, αλλά στόχος είναι να βλέπουμε πιο πάνω».

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση