ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λυμπουρής για ΑΕΖ, άνοδο και κόσμο

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Γιάννος Λυμπουρής.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Προσπαθούμε να προετοιμάζουμε την ομάδα όσο πιο καλά μπορούμε, όπως κάνουμε κάθε βδομάδα βασικά».

Τι άλλαξε στην ομάδα: «Η ομάδα είχε έτσι κι αλλιώς παίκτες υψηλού επιπέδου. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε τη ψυχολογία πρώτα και μετά να προσθέσουμε διάφορα πράγματα. Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο που θεωρήσαμε πως αποτελούσε τη μεγάλη αδυναμία της ομάδας για να ασχοληθούμε μαζί του».

Για το ότι κόντρα στην ΑΕΖ αναμένεται πως ο κόσμος της ομάδας θα δώσει μαζικά το παρών του: «Υπολογίζουμε πως ναι, δεν ξέρω περισσότερα απ’ ότι ξέρετε εσείς. Θεωρώ πως βάσει των προηγούμενων αγνών ενόψει αυτού του σημαντικού αγώνα θα έχουμε περισσότερο κόσμο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Είχαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα εφόσον είχαμε δέκα λιγότερους βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το ματς με το Ζακάκι».

Για το τι θα σημαίνει η άνοδος: «Σίγουρα θα σημαίνει πάρα πολλά και για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά εκεί που άρχισαν από το αγροτικό. Αλλά θεωρούμε αχρείαστο να το σκεφτόμαστε τώρα. Προσπαθούμε να ασχολούμαστε με πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε, όπως είναι η απόδοση μας στο επόμενο ματς».

Για τον Γκόμεθ: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του. Είναι ήρεμη δύναμη μπορώ να πω. Με την παρουσία του μεταλαμπαδεύει την εμπειρία του και στους υπόλοιπους».

Για το ότι κρατάνε χαμηλούς τόνους: «Απλά προσπαθώ να μεταφέρω το πώς σκεφτόμαστε στην Ομόνοια 29ης Μαΐου. Bλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Αν χρειάζεται αναβάθμιση η Β’ Κατηγορία: «Σίγουρα χρειάζεται αναβάθμιση. Πρώτα απ’ όλα με το φετινό πρωτάθλημα είναι κρίμα να μην έχει πιο πολύ τηλεοπτική κάλυψη. Είναι ένα πρωτάθλημα που υπάρχουν πολλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές και προπονητές. Η αναβάθμιση θεωρούμε πως θα έρθει μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης. Για να βελτιώσουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο θεωρώ πως η δεύτερη κατηγορία πρέπει να πλησιάσει της πρώτης. Είμαι σίγουρος πως η ομοσπονδία τα ξέρει αυτά και προσπαθεί να τα βελτιώσει».

ΟΜΟΝΟΙΑ 29 M: Τελευταία Ενημέρωση